Foto, video, glazba, priče, umjetnost i PUTOPISI > VIDEO FILMOVI o LOVU

Video snimci iz lova

<< < (91/99) > >>

7 rem mag:
Eee, tako je, zbog toga sam i stavio. Inače oko 70-80m je razmak između lovaca al sa čeke odakle sam snimao izgleda puno bliže i sasvim druga slika. Htio sam pokazat unatoč upozorenjima kako i gdje se puca, gdje se stoji i ne mrda dok ja ne dođem, opet lovce ponesu adrenalin ili ne znam šta već. Lovac je pucao u divljač u odlasku,ali samo nišanjenje u pravcu drugog lovca dok divljač nije izašla izaziva neugodu. Drugo, onaj zadnji kao na korzu, na pol prosjeke stao, ovdje je na trećini i da stvar bude veća i profulao, no otežava drugim lovcima pucanje i dovodi ih u opasnost.

Macak:

--- Citat: ralf - 22. 01. 2016. 18:05:13 ---Meni ovaj video malo opasno zgleda, jos nekome?

--- Kraj citata ---

Da i meni, kolegi bi ocitao bukvicu kad bi njegova cijev pokazala u moj pravac jer je vjerovatno puska odkocena bila. Sa takvima, nikad vise lovio nebi. Vraga ne treba izazivat....

antispin:
Vrlo opasno postupanje lovca koji nišani u smjeru drugih lovaca.Zbog takvih izbjegavam pogonske lovove i u obzir dolazi samo lov sa čeke, što se mene tiče.

Tyger:
Koliko vas/nas bi proputilo ovoliko prilika za pucanje?

spinnaker:
pa nije ih baš propustio. strpljiv je lik.

koji je to kalibar? nekako mi vuče na 6.5x55SE

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju