Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
1
Lovačka kuhinja / Odg: LOVACKA KUHINJA...
« Zadnji post Gabro Danas u 13:44:03 »
Opa Gorane izgleda extra!! 1liga
Obožavam svježu jetricu, još kad je na kiselo malo!
2
 ludiloo 1liga
3
Lovne pasmine / Odg: ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
« Zadnji post leon Danas u 10:07:17 »
Čestitam Gabro  d1.  Da, težko je sa dva dobra goniča, treba imati puno vemena. Ja imam sad samo jednu od 4 mjes. Izgleda da bude pravi lovac.
4
Kupim sve sto ima kad sam tamo ali najvise citam prodaju brodova. Ponekad nesto interesantno  ili nesto sto sam zaboravio ali prosjecno uglavnom- treba nova energija i pomak u dvadeseti vijek. Ponekad iskra zaiskri i neki dobri clanci su ocigledno srezani / skraceni zbog nedostatka prostora i obaveze prema drugim materijalima ili slikama vodja.
5
Dobra je ideja, ali ja ne vidim nacin da to profukcionira u HR.
Ne vidim ljude koji bi to pisali. I ne vidim brojnost citatelja Ovo kazem koji bi platili on line magazine. iz lokalne perspektive. MEtak" je vjerojatno propao zbog nedostatka interesa.

Jedina dva casopisa koja egzisitirjau su Lovacki Vjesnik (slaba kvaliteta tektstova), i Dobra Kob (nesto malo bolja kvaliteta tekstva).

Inace dobru kob uzmem, iskljucivo iz razloga, sta clanke o oruzju napise na bazi iskustva i testova, jedan od nasih cijenjenih clanova foruma!!  Da tog nema, Dobru kob, kupovao ne bih. A LV dobijam po sili monopola koji imaju.
6
Optike / Odg: SWAROVSKI optike (Z6, TIROL i ostale)
« Zadnji post Goran Danas u 07:45:00 »
Koji model - koja tureta?
7
Lovačka kuhinja / Odg: LOVACKA KUHINJA...
« Zadnji post Goran Danas u 07:27:42 »
malo za gust jer nije cesto... jetrica od lopatara
8
jedna ali dobra...
9
Ima vas dovoljno pa se udruzite i napravite digitalni magazin i prodajite on line jeftino a radite dobro i atraktivno i bice magazine.
10
Lovne pasmine / Odg: ISTARSKI KRATKODLAKI GONIC
« Zadnji post Gabro 20. 10. 2019. 17:17:49 »
Je istina je baš lip lov. Ali nisan siguran koliko ču ja to moč sve batit, nema se vrimena. Imam 4 pasa, 2 istarke i 2 setera s tim da me nema doma 6 miseci godišnje! Ima žena da me otruje! Dvi istarke su mi problematične kad su skupa, ne slušaju ništa, ne vračaju se, apsolutno divlje! Nešto i rade, potiraju, gone ali za qrac kad na završetku gonje se ne vračaju nego idu dalje i dalje dok ih ne pokupiš negdi. Probao sam ja i cekat da se vrate ali potrajalo bi to i 6-7 sati a one sve dalje i dalje a seteri u autu cekaju svoj red. Tako da moram nešto uradit. Odvajat jednu po jednu, i to sam radio i to je ok ali onda slabije dignu i gone a i meni je lipše slusat 2 pasa. Kao sta rekoh super beštijice ali teško baratat sa tom cijelom ergelom. Provat ču jos to upravit neko vrime ali ako mi dopizdi uzimam maltezera!!
 Str: [1] 2 3 ... 10