Novi Postovi

 Str: [1] 2 3 ... 10
2
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od trapavi u 27. 10. 2021. 17:37:16 »
Sve su to najobičnije gluposti, svakome ko imalo zna išta o divljim svinjama je jasno da će problem samo bit sve veći .n
Ne bi me čudilo da samozvani zaštitnici životinja tuže željeznicu zbog gaženja svinja na tračnicama . Uostalom i moraju platit trošak zbrinjavanja jer je taj prostor njihov .
No doći će tu prije ili kasnije i do nesreća jer će napr kakav kasniji šetač sa psom naić na krdo gdje će bit i mladih , a onda može bit svega.
Ovo u Rijeci krdo je vjerojatno prugom kroz kanjon i došlo kod  kružnog toka i trgovačkog centra jer tu mogu uz ili po prugi neometano doći iz šumaraka . Uglavnom rješenje problema sa svinjama u naseljima se ne nazire i bit će sve veći problem .
3
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od salic u 27. 10. 2021. 16:52:01 »
 Volio bih znati ima li kakav naputak kako se svinje izbacuju iz sportske dvorane. Ne vjerujem da ima ulaznicu...
4
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od tyrol u 27. 10. 2021. 16:47:42 »
U ovom slucaju nije rijec o lovcu, ali je stetnost javne fotografije evidentna
Bojim se da je kolega lovac, mozda cak i sudjeluje na ovom forumu...
5
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od roger u 27. 10. 2021. 12:42:46 »
U ovom slucaju, slika se covjeku odbila u glavu, sad ga se vuce po preksajnim prijavama, i osudjuje u javnosti. Spominje se remecenje javnog reda i mira!? (za lovca bi prekrsaj iz zakona o JRM  znacio oduzimanje oruzja)

Sjetih se upravo da sam svojevremeno na forumu pisao, o mogucim posljedicama javne fotografije.
U ovom slucaju nije rijec o lovcu, ali je stetnost javne fotografije evidentna.

https://forum.lovac.info/lovacka_etika_i_obicaji/fotografija_u_lovu_percepcija_javnosti_i_etika_12249.0.html

Da nije bilo ove slike po kojekakvim javnim mrezama, do ovog ne bi doslo! (i ovo nije jedini primjer)
6
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od trapavi u 27. 10. 2021. 11:54:56 »
Skupo ćemo mi platit to ne činenje ništa po pitanju divljih svinja . Nema tu ništa od postupanja u rukavicama, zna se što tu treba ali tada to treba ozakonit. Pa ne možeš se je..t a da ne uđe , amen.
7
Iz dnevnih novina / Odg: Iz dnevnih novina
« Zadnji post od Neno u 27. 10. 2021. 09:49:46 »
Kažnjavaju ćovjeka jer je udario praščića a na drugom kraju svijeta beskućnik siluje ženu u punim metrou , svi gledaju I niko ništa ne poduzima.


Krasno društvo...
9
Lovne pasmine / Odg: Catahoula leopardski pas
« Zadnji post od Davor Antunovac u 27. 10. 2021. 06:36:45 »
Meni osobno se sviđa,prekrasne okice ima,čak mi je ljepši od oštrodlakog,ne kažem da oštrodlaki ne rade dobro ,ali ima ih tako dlakavih da su siroti baš ružni,nikad više neću imat dugu dlaku,kakva god vrsta bila....
10
Lovne pasmine / Odg: Catahoula leopardski pas
« Zadnji post od Goran u 26. 10. 2021. 11:54:56 »
Gospodo sudite PSA s kojim niste lovili, ni vidjeli niti proveli dovoljno vremena da mozete  imati  misljenje. Ima vecih, agresivnijih I jacih ali ovo su predivni psi s kojima je uzitak loviti  jako izdrzljivi, brzi, pametni I lojalni. Plemenita autohtona vrsta iz amerike koju su razvili Indians za citanje sela od  vukova, lov I zastitu. Louisiana  Kentucky and Texas imaju svoje velike klubove sa cistokrvnim psima I koji se bore sa veprovima. postoji nekoliko linija I izgleda ali magicne oci su nesto posebno. Ima jedan u slavonija, kuja u Slavnoskom brodu I jedan poginuo u
Borbi sa veprom u Podravini.Zelja lovi I preko 300 svinja godisnje ovde kod nas.16 godina ih drzi I bio je prvi ovde I do danas najbolji. Prodaje samo lovcima. Ja planiram donijet par kad dodjem tamo. 15 godina povremeno lovim s njima I jako mi se svidjaju iako je ostrodlaki njemac moj ljubimac.
 Str: [1] 2 3 ... 10