Kolega PH DBK, budući da ste osobno i profesionalno vezani uz Dobru kob, trebali biste malo objektivnije prihvaćati (dobronamjerne) kritike. Mi smo čitaoci DK i (budući da smo je pošteno kupili), imamo pravo i kritizirati je. Na vama i uredništvu DK je da li ćete te kritike uvažiti ili ne. Ako ih ne uvažite, vjerojatno ćete izgubiti dio čitalaca. A možda igrate na kartu da ste jedini uz LV u RH pa mislite da će vas iz toga razloga ljudi i čitati bez obzira na kvalitetu. Tu vjerojatno i ima dosta istine, nažalost ...
A kad smo kod obola forumaša i ostalih lovaca, raspišite natječaj u DK za članke, priče i ostalo, pa onda to i pošteno platite, vidjet ćete kako će ljudi slati svoje priče, razmišljanja i slično.
ALi DK definitivno ne trebaju članci kako je neki splitski ili dubrovački ili ini ("poznati i bogati") lovac počastio svoje kolege sa pečenom janjetinom i slično jer to je za mene samo popunjavanje prostora i ne interesira apsolutno nikoga.
Sjajno !
Upravo smo se našli na istome razmišljanju
i hoću kazat' da sve kritike, ovakve ili onakve treba sve uputiti na adresu Davora Martića. Poznavajući ga znam da če uvažiti ili bar o njima razmišljati kako ih primjeniti
Postoji 021 352613 ili njegov mail tamo, dobro znam da će itekako rado objaviti ono što on i njegovi procijene da je zanimljivo.
Dakako o janjetini ili kotlovini ne vjerujem , za to postoji RTL i "večera za pet"
A da bi se nešto honoriralo mora imati znanstveni pristup, nešto odrađeno, utrošeno vrijeme i znanje.. bojim se da će Martić svakome koji napiše 7-8 redova za 15 minuta i pošalje sliku svog zadnjeg lova s prijateljima posegnuti u đep budući znam kako razmišlja Pavić i uprava EPH.Uostalom tu on nema nikakvog utjecaja.
Svaki moj oglas košta me 811 kuna s PDV-om bez lipe popusta bez obzira što sam objavio stotine većih ili manjih članaka.
I opet mi je zadovoljstvo u dokolici natipkati par redova, šibnut sliku ili dvije, spenđat upravo ovoliko vremena koliko sam potrošio na ovaj post, koji mi nitko ne plaća, jeli tako ?!
Ne sumnjam da nemate upravo danas o čemu napisat par redova, dvije slike i potpis. Ako postoji neka zapreka, pošaljite meni, ja ću proslijediti
s osobitim štovanjem