E sad,da su zaje ... sa redovitošču izlazaka jesu.
Da su imali previše "poljoprivrede" u sadržaju,jesu.
Ali misli da se za ovaj dvobroj ne može reći da ne valja.
Sadržaj su učinili osjetno raznovrsnijim,teksovi su pisani od strane naših kolega koji su imali svoja iskustva sa terena i misli da to nama ostalima puno vrijedi.
Slažem se da je lov na Sibirskog srnjaka zanimljiv tekst,ali bilo bi mi draže da je objavljen tekst takve vrste iz lova u Hrvatskoj.
Siguran sam da naši lovci širom Hrvatske imaju ljepša ili bar jednako lijepa iskustva iz lova po Velebitu,Slavoniji,Gorskom Kotaru,Lici,Dalatinskim otocima ...
Foto priča o krovolovčevom BUNKERu,
Malokalibarka u lovištu,
Ispit rada pasa glasnog gona u radu na divlju svinju,
članci o lovu lukom kao relativna novost na našim područjima ...
Mislim da se ima što za pročitati i pogledati jer fotke i papir su stvarno vrhunski.
Nije u redu uspoređivati jedan Lovački Vjesnik sa LOVOČUVAROM,jer radi se o dvije potpuno drukčije tiskovine.
Jedna tijekom 50 godina kontinuirano objavljuje osmrtnice i fotografioije narcisoidnih "glavonja" Hrvatskog lovstva koji troše lovu HLS-a na razne proslave,putovanja i dodjele medalja,tu i tamo nas "počaste" nekim djelomično zanimljivim člankom i to sve nam htjeli ne htjeli naplate prilikom plačanja članarine HLS-u.
Tak se da redovito izlaziti .
O reklamama u LV da ne pričamo.
Koliko one donose novaca ?
LOVOČUVAR je časopis u povojima,i umjesto da se sjedi doma u udobnoj fortelji i kritizira mlade ljude koji se trude učiniti ponudu takve tiskovine boljom,sadržajnijom i zanimljivijom,mogli bi im u najmanju ruku pružiti podršku,ili čak i direktno pomoći da postanu sadržajniji,redovitiji,bolji.
Najlakše je kritizirati i sabotirati.
Ja sam skloniji pomoći pa uživati u boljoj ponudi i raznolikosti.