Zahvaljujem svima koji su mi već čestitali ali i onima koji će čestitati.Hvala baš svima na ljepim željama ,49 punih i ulazim u 50,puno godina .
,pola stoljeća ,moram priznati nije malo.
Priznajem, kako sam živio i radio da nisam mislio da ću toliko poživjeti,kada sam bio mlađi ,zbog neslaganja sa stavovima starijih rekao sam da sve stare preko 40 , treba , znate šta.
.
Evo mene 50, malo bi sada pomakao granicu na 60 ali razmišljam da bi bilo pametni stavit granicu na 100 godina.
.
Ako me pitate dali je brzo prošlo jest,kao dlanom o dlan, bavio sam se sa puno hobija i sportova ,živio sam preko 100 na sat a volio sam tako i voziti ,obožavao sam zahtjevne i opasne sportove ,izazove ,adrenalin je bio veoma važan u mom krvotoku.
Naravno ne pitajte moje najbliže kako je bilo živiti sa mnom radi neizvjesnosti i kako me teško bilo pratiti u ljubavi prema prirodi,ronjenju, podvodnom ribolovu,ribarenju ,lovu.
Svi koji su bili sa mnom ludili su na moj odgovor na glupo pitanje , ali i dalje su ga postavljali :koliko ćemo roniti,koliko ćemo ostati na čeki i sl..
Moj odgovor je uvijek bio : koliko treba .
, a tako sam i radio.
Na žalost dan je bio prekratak , samo 24 sata ,premalo za mene i moje posebne potrebe.
.
50- ta je tu,mogu službeno proglasitii da je moj pubertet završen i nastupa kasna mladost.
Još jednom hvala svima i sve vas pozdravlja isa