ja znam da ste vi ostali ljubomorni: prvo na stipu tj. na njegovu prinovu ( za koju bi polako mogli skupljati donacije za polaganje lovačkog za 18 godina) , drugo; ljubomorni ste što će sejfo ipak biti u šibeniku ako ne trečeg ožujka onda malo kasnije da se uvjeri i da provjeri jel to stvarno stipino ( u vezi toga će sa gospođom obaviti obavjesni razgovor i o tome obavijestiti svekoliku javnost) i treče najvažnije a mislim da se i sejfo slaže; ljubomorni ste na naše godine i iskustvo, ljepotu i da ne nabrajam sve ostalo jer će te pogasiti mašine i otići spavat. ako ga ja budem vozio u šibenik vozit ću ga sa svojom zvijeri dok će njegova odmarati.
SEJFO, uze mi post iz usta. Taman sam te pito dobi li ti one cizme od 10 ojra? Kad ti pises o tome
Stipe ostavi 1 kg prasetine za mene nemoj da sve ovi travelleri i samoprozvani jarani pojedu
Citat: Schultz and Larsen - 26. 02. 2009. 22:44:25SEJFO, uze mi post iz usta. Taman sam te pito dobi li ti one cizme od 10 ojra? Kad ti pises o tome Kako da dobijem čizme kad je u EU recesija, pa im evo mi iz Bosne šaljemo pomoć!!!
Kako da dobijem čizme kad je u EU recesija, pa im evo mi iz Bosne šaljemo pomoć!!!
pozdrav svima, diže mi se ujutro u 5 h, idem na posao, još moram se podaprati pa u krpe LN