Nakon nekoliko pokušaj i isprobavanja raznih galerija, konačno je izabran softver i
instalirana galerija. (Coppermine gallery) Sada naravno treba puniti galeriju, prvo čemo postaviti fotografije lovišta, (njih je malkice lakše uslikati nego divljač
)
Kako ste slali i kako smo kreirali temu fotolov lovišta več ovjde na forumu, zamoličemo forumaše da nam te ili druge fotke pošalju po mogučnosti u orginalu ili "što orginalnije" na
foto@lovac.info ili ako tko hoče slati na CD onda na adresu: D. Kuhada Brestača 35 44330 Novska.
Pravilo koje trenutno koristimo u galeriji je 1280px širina fotke, koju softver za prikaz sam resajza na 800px ili za male tumb sličice 120px (fotografija tih dimenzija, a solidne kvalitete je oko 250 kb, mi nastojimo da bude nešto ispod 200kb).
U sljedečoj fazi čemo napraviti most izmeču potala i galerije tak oda možete sami slati fotke i da najbolje ocjenjne fotke budu nagračene.
Za sada čemo mi sami postavljati fotografije da jednostavno svi vide kakve kvalitete moraju biti i kako smo sve zamislili.