Ove slušalice ja imam već tri godine. Moram priznati da radi utvrđene otoskleroze imam problema sa određenim vrstama zvukova (nisam gluh, no kada su u pitanju tihi zvukovi onda je mali problem). Slušalice su, barem meni, odlične. Kod lova sa pogonom vrlo precizno mogu odrediti po intenzitetu šuma veličinu divljači, a o čeki da i ne govorim. Nisu za hodanje jer vlastiti hod ometa ostale zvukove. Druga dobra stvar je da nakon pucnja koji je prigušen, pojača udarac zrna u tijelo divljači tako da sa sigurnošću možeš odrediti kvalitetu pogotka. Inače, vidio sam da u Africi koriste takve slušalice kod praćenja ranjenog bivola radi brže reakcije u slučaju napada. Ove zime sam na skijanju u Austriji obišao jedan lovački dućan i kupio prijatelju jedne (nisu Peltorove koje su poznatiji brend, već nepoznata marka) za 49 € i kaže mi da rade izvrsno.
Pozdrav
PS
Ne da ne mogu oštetiti sluh, već ga i čuvaju jer priguše zvuk pucnja kada su uključene, tako da ih nije potrebno skidati prije "pozdravljanja praseta".