Autor Tema: U sjećanje na zaslužnog člana Miodraga Veselinovića  (Posjeta: 673 vremena)

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
 U petak 17.8. napustio nas je naš dugogodišnji kolega i zaslužni član "Fazana " Šestine Drago Veselinović. Rođen 13.5.1932. godine u Lipničkom Šoru ,Kraj Vlasenice u Srbiji došao je u Zagreb kao dijete i tu je odrastao , oženio se i stupio unaše društvo 1967 godine. Uz članstvo u našem društvu godinama je bio član u " Šljuki" Martin pod Okićem , te je tek načet bolešću bio samo naš matičan član.
Jedan je od začetnika lovnog streljaštva Podsljemena i dugogodišnji aktivni natjecatelj naše ekipe s kojom je ostvario dobre rezultate .
Nezaboravni su završetci lovova na Božić po Julijanskom kalendaru koji su obvezno završavali kod Drage i njegove Anke , gdje smo u tradiciji široke duše bili uvijek dobrodošli i ponuđeni  od srca.
Kako je ulica u kojoj je živio imala simbolično ime Trsje , tako je i iz njegovog trsja i podruma taj dan teklo u izobilju.
Za svoj predan i  dugogodišnji lovački staž odlikovan je odlikovanjem III reda HLS-a.
 Hvala za sve ono što je kao Čovjek i lovac dao našem kraju i našem društvu .
Hrvatske Domovine Sin.

Offline Štef

• K 3000
  • *
Odg: U sjećanje na zaslužnog člana Miodraga Veselinovića
« Odgovori #1 u: 20. 08. 2012. 09:59:54 »
 Sjećam ga se kao klinac kad je dolazio u moju kuću...

Laka mu zemlja
Homo sum: humani nihil a me alineum puto

Offline danimus2005

• K 500
  • "...nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo..."
« Odgovori #2 u: 20. 08. 2012. 14:09:57 »
 z14
Gospodina ne poznajem, ali laka mu bila hrvatska zemlja i lovio u vječnim lovištima.

.....dok je zbrojovka ili suhl u mojoj ruci, neka bježe sve koke, patke, mačke, fazani, lije, srne, svinje, jeleni i vuci.....

Offline JANEZ L

• Moderator
  • K 3000
« Odgovori #3 u: 20. 08. 2012. 22:48:04 »
Počivaj u miru...
...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...

[img width=100 height=99]http://i60.tinypic.com/s

Offline Miro

• Moderator
  • K 1000
  • ...ako želiš biti sretan cijeli život budi LOVAC
« Odgovori #4 u: 21. 08. 2012. 11:48:06 »
Bio je član mojeg lovačkog društva, redovit u svim akcijama društva dok ga bolest nije zustavila, rado je dolazio u našu kuću i rado se družio s domaćim lovcima - što reći - bio je LOVAC - donra mu Kob u vječnim lovištima