Autor Tema: Iz dnevnih novina  (Posjeta: 229066 vremena)

Offline jura23

• K 500
Odg: Iz dnevnih novina
« Odgovori #135 u: 07. 12. 2009. 23:04:21 »
dok su slavili, naravno...

Offline duje

• K
  • *
« Odgovori #136 u: 08. 12. 2009. 07:36:41 »
i vožen je na relaciji gračac-sinj!

Offline PHP

• K 100
  • **
« Odgovori #137 u: 08. 12. 2009. 07:42:32 »
dečki ajde malo promislite...
a di da ga stave???
da zakrvare cijeli auto?
slika je slikana koliko se vidi ispred lovačkog restorana...kome smeta, neka ne gleda
dečki ošli nazdravit ulovu i našla se neka kojoj to smeta---ŽENA---zelena
... i ja bi ga tako stavio...
i gdje piše da su se vozili po gradu? ako jesu, onda to nije u redu, ali zato što je medvjed na krovu da ih se kazni???  ččč ččč ččč

pozdrav

Mislim da je velika čast i sreča ako imaš priliku pucati u Hrvatskoj na Medvjeda, za 70% lovac to je samo san, između lova Medvjeda i sexa sa nekim savršenim komadom 95% bi izabralo lov. O tome kako se ponašati sa divljači postoje pravila i svaki bi ih lovac trebao dobro znati, u ostalom prvenstveno moraš biti Lovac-Gospodin a ne Zvjer,pogotovo danas kad se sa svim silama moramo obračunavati sa zelenim vetrenjačama koje svakog dana na nas pušu sve hladnije vjetrove,slika je ružna,katastrofalna vjerujem da če se o tome još naveliko pisati jedna velika pljuska za nas same i za kompletno HR Lovstvo
Ðubre se moraš roditi
to nemožeš postati

Offline DARK

• K 100
  • **
« Odgovori #138 u: 08. 12. 2009. 07:55:05 »
a di da ga stave???
da zakrvare cijeli auto?
slika je slikana koliko se vidi ispred lovačkog restorana...kome smeta, neka ne gleda
i gdje piše da su se vozili po gradu? ako jesu, onda to nije u redu, ali zato što je medvjed na krovu da ih se kazni???  ččč ččč ččč

pozdrav

Mislim da je velika čast i sreča ako imaš priliku pucati u Hrvatskoj na Medvjeda, za 70% lovac to je samo san, između lova Medvjeda i sexa sa nekim savršenim komadom 95% bi izabralo lov. O tome kako se ponašati sa divljači postoje pravila i svaki bi ih lovac trebao dobro znati, u ostalom prvenstveno moraš biti Lovac-Gospodin a ne Zvjer,pogotovo danas kad se sa svim silama moramo obračunavati sa zelenim vetrenjačama koje svakog dana na nas pušu sve hladnije vjetrove,slika je ružna,katastrofalna vjerujem da če se o tome još naveliko pisati jedna velika pljuska za nas same i za kompletno HR Lovstvo

Kolega ja se ne bi s tobom složio!!! Ja bih radije izabrao dobar komad nego medu...kada ne budem mogao  pesi pesi pesi pesi pesi  onda ću ići u lov na medu. ref   hao hao hao

Offline PHP

• K 100
  • **
« Odgovori #139 u: 08. 12. 2009. 08:29:26 »
Vidim ja da si ti još mlad,još nisi svatio da su sve pi--e iste uf  d4
Ðubre se moraš roditi
to nemožeš postati

Offline .50AE

• Moderator
  • K 1000
« Odgovori #140 u: 08. 12. 2009. 08:55:01 »
a di da ga stave???
da zakrvare cijeli auto?

pozdrav

Ako nemaju prikladan način za prijevoz lovine, neka ne idu u lov.

Što se zakona tiče, čl.1  jrm ( stvara nemir, neraspoloženje, uznemirenost )  i  čl. 154 (teret umanjuje vidljivost)  i 290 (nepravilno smješten teret) zospc...
A ako ćemo i dalje po ps-u nigdje ne vidim markicu  fre
Šteta što ih plavci nisu usput zaustavili, pa im dali frulicu  fre... pa-pa cijevi i vozačka. Pitanje je i gdje je bilo oružje dok je ekipa  z10 u birtiji?
Sve skupa dovoljno razloga za zbogom oružje.  d13

Možeš čovjeka maknuti sa balkana, ali balkan iz čovjeka ne.  sor

...umjesto glave ima barutanu, pa su mu misli nalik na eksplozije...

Offline sljuka lukavec

• K 100
  • **
« Odgovori #141 u: 08. 12. 2009. 10:53:53 »
ja ne kuzim kak su ga uopce uspjeli podignut na krov,ne izgleda bas mali

Offline Cuvitar

• K 100
  • **
« Odgovori #142 u: 08. 12. 2009. 10:55:31 »
.50AE - sve si reka i mislim da vise netriba trosit rici. Kakvi lovci mogu dopustit da se krv divljaci cijedi po sofersajbi auta? Ko barbari u proslim stoljecima >:(
"Nothing wrong with shooting...as long as the right people get shot."

Offline jura23

• K 500
« Odgovori #143 u: 08. 12. 2009. 11:01:23 »

[/quote]

Kolega ja se ne bi s tobom složio!!! Ja bih radije izabrao dobar komad nego medu...kada ne budem mogao  pesi pesi pesi pesi pesi  onda ću ići u lov na medu. ref   hao hao hao
[/quote]

hao hao hao... neš ti sad dugo, pa možeš na medu... hao hao hao

valdop

• Gost
« Odgovori #144 u: 08. 12. 2009. 11:41:03 »
nije da branim učesnike iz tog lova gdje je medo u glavnoj ulozi. nije u redu da su na ovaj način ušli u grad sa lovinom, ako su već i ušli trebali su nastaviti ne zadržavajući se pred birtijom. zanemarivši sve zakone koje su prekršili ti lovci nisu ni malo krivi što su se tako ponjeli s divljačinom bez obzira o kojoj je riječ, medo, svinja, fazan, zec ili lisica. LD je ta institucija koja treba organizirati i odraditi sve vezano od organizacije lova, odstrela do obrade odstreljene divljači, tu vjerojatno spada i prijevoz od mjesta odstrela do mjesta za obradu odstreljene divljači. zato ne bih krivio strijelca koji je otpucao medu već sve njegove pajdaše iz udruge koji su ga naje...i da plati rundu pića radi odstrela medvjeda. znam da je u toj situaciji strijelac bio sav u ushičenju od takove lovačke sreće. evo jedne slike iz lova u kojem sam sudjelovao i na sličan način je medo prevožen (ne u grad) iz šume jer se radi očuvanja krzna drugačije ni ne može prevoziti   

Offline Tyger

• K 1000
« Odgovori #145 u: 08. 12. 2009. 11:45:27 »
Mislim da vecina nas koja je ovo komentirala nije zgrozena time da su vozili divljac na krovu, nego time da su je vozili takvu kroz grad, svu u krvi, i to da su otisli  z10 a auto i divljac takvu ostavili vani, a i oruzje vjerojatno nije bilo nigdje drugdje nego u autu.
Zagorje moje nigdar nebi menjal. Ti bregi su meni sveti, i nisci ih nemre zeti.

Offline DARK

• K 100
  • **
« Odgovori #146 u: 08. 12. 2009. 11:55:39 »

[/quote]

hao hao hao... neš ti sad dugo, pa možeš na medu... hao hao hao
[/quote]

...ti samo tako misliš siguran sam da ovaj vikend  pada jedna lovina na mjestu..idem u rijeku tamo čeka jedna medica hao hao

Offline jura23

• K 500
« Odgovori #147 u: 08. 12. 2009. 11:57:58 »
na medicu možeš i u prvo birtiju nemoraš ići do Rijeke... lizi

Offline DARK

• K 100
  • **
« Odgovori #148 u: 08. 12. 2009. 12:00:03 »
a da da da je samo tako loviti medicu...trebaš prvo malo pripremiti teren  te baciti strvinu van pa onda kada dobro zasmrdi onda ona sama ide na nju

Offline vuk sa motajice

• K 500
  • budi do kraja ono sto jesi
« Odgovori #149 u: 08. 12. 2009. 12:02:56 »
Slazem se sa izjavama pojedinih kolega to sto su ga vozili na krovu auta i nije tako strasno ali nisu se uopste trebali zadrzavati sa medom na krovu u birtiji tako dugo,ako su ga vec odstrijelili i bili svi sretni odstrelom trebali su ici do lovackog doma pa tamo to sve uredno pripremiti pa onda slaviti do ujutru,jer danas vecina nelovacke populacije se zgrazava nad ovakvom situacijom i zato i imaju pogresnu sliku o lovciam i lovstvu.I kod mene se cesto po gradu vikendom moze vidjeti kako pojedine lovne grupe vozaju odstreljne svinje po gradu i time se javno hvale ali i meni kao lovcu to vjerujte smeta ta krv kapa posvuda po asvaltu i nije to lijepo za vidjeti.
Moja puska,moj pas i ja