S obzirom što se sve stavlja na facebook - normalno da zaslužujemo. Ističem tu FB jer je taj medij nedvojbeno najzaslužniji za širenje takvih "vijesti". Mnogi od prethodnih sličnih incidenata potječu upravo s FB. I ja sam stavljam fotke iz lova na FB i smatram da se prikladne slike iz lova moraju objavljivati. Zašto? Zato jer smo lovci, bavimo se s tim i treba pokazati svu lijepotu toga, promovirati lov, a ne sramiti se postaviti sliku na FB. Pa jasno da ima svakakvih situacija, ali ne objavljuje se sve. Da li NASA objavi sve što teleskop snimi? Ne, objavi najbolje, dali npr danijel (sori na primjeru
) objavi sliku - evo tu mi je pukla drška dok sam radio nož - naravno da ne. I to je normalo. I umjesto da iskoristimo taj super dostupan i pristupačan prostor za promociju lova mnoge kolege (teška srca sam prevalio tu riječ preko tipkovnice), uspješno rade baš suprotno. Kada vidim sve te slike i snimke npr. "treninga pasa na DS u gateru i sl."
Zamisli ljude koji nemaju vezu s lovom i vide video u kojem je DS u žici 10x10m i pušteno 5 pasa koji ju naganjaju... I onda ti recimo sutra pričaš s tom osobom i kažeš da si lovac i pokušavaš objasniti što je zbilja lov. Ma super.