Ma ne sudin nikoga, ne bi tuna puno bolje prošla da je došla igdi na Jadranu!! Bio je sličan slučaj i kod nas ima 10 ak godina gdje je lokalni ribar ostima ulovio tunu od 300 kg ali izgleda da onda nije bilo toliko mobitela.
Ali je danas je jebeno i ide mi na živce šta svaka pi..a ima mobitel u džepu i prva asocijacija kad se nešto događa vadi, snimaj i stavljaj na facebook, instagram ili šta ja znam di!! Čovik umire na cesti ovaj ga snima prvo par minuta a onda se promisli da bi mu moga pomoč i to onda jednom rukom jer u drugoj je mobitel!! Sve u redu ako čovjek želi nešto zabilježit za sebe, neki događaj snimit ili slikat da ima za svoju uspomenu ali jeli mora baš cili svit znat!! I ovakve stvari šta su eto u "sivoj zoni" , zakonski su pogrešne ali društveno "prihvatljive" (bar meni jer riba je riba, tuna nije ugrožena vrsta i lokalni ljudi su došli do mukte obroka, malo je gadno izgledalo ali jebiga...) u redu snimljeno je, pa dobro jeli mora završit u novine da ljudi sad moraju prijavu dobit i po sudu se vuč!!! Koliko udruga nakon skupnoga lova ne radi štreke više da ne bi slike i snimke završavale od društvenim mrežama!!
I BTW kad smo več tu ja bi jebeni selfie štap zabranija zakonom!! Iman alregiju kad vidim tu napravu majke mi!!