Ja bih jednako tako radije platio veterinaru da psa eutanazira (bojim se da ću i morati ubrzo jer imam jednog pasjeg gospodina u 15-om ljetu) ali se ovdje radi prije o nekom generacijskom faktoru nego o ljudskoj potrebi da naudi životinji.
Mlad sam čovjek koji to kuži,eutanazija kučnog ljubimca ili hospitalizacija istog su stvari koje su postale meni sastavni način razmišljanja.
Isto tako mi je jasan mentalni sklop čovjeka koji se rodio dok su se jela famozna Trumanova jaja i kupovalo na točkice,što bi trebalo ubiti tog čovjeka samo zato jer se rodio puno prije od nas?
Živimo u vremenu gdje je u kratkom vremenu postalo normalno da se putem mobitela piše po nekakvim vitualnim društvenim forumima a zaboravljamo da živimo isto tako u vremenu gdje neki stariji žitelji ne vjeruju i neznaju da je čovjek bio na Mjesecu.
Ja vjerujem da se ovdje više radi o ljudskom pripadanju nekom bivšem vremenu gdje su se takve stvari gledale normalno dok danas iz svake rupe skače aktivist koji bi najradije linčovao sirotog čovjeka koji ni ne razumije što mu ovaj pokušava dokazati...ja bi radije zaštitio dignitet ljudi koji svoju starost moraju doživiti u ovom usranom vremenu gdje pasji život vrijedi više nego ljudski.
Govore nam da čuvamo svoju tradiciju a u isto vrijeme nam spotiču da smo zaostali i zadrti,tko tu koga onda yebe...
Čuj, ima naravno i toga . Samo ja nebi sa tim pravdao neke postupke .
Jasno je da taj to neradi da se iživljava ali ni ne pokušava sa bilo olakšati
životinji . A trebao bi jer je taj pas bar toliko zavrijedio .
Što se tiče toga izvlačenja na to da nisu educirani ili da su tradicionalni samo
im pogledaj kakve imaju lampe na puškama (dobar dio i noćne).
Tu su se svi snašli i prilagodili .
Koliko sam samo puta imao pitanje za te lampe .
Ej , ajd molim te , de vidi , ti to znaš , ima tamo negdje ali mora se naručiti , treba mi, ja neznam u to ...
I onda se naravno ima za to 300 - 400 kuna .
Kad treba za svoju guzicu uvijek se svatko snađe , onda nema ja ću ko moj
dida sa običnim nišanom i bez svjetla jer je takva tradicija ...