Pozdrav,
Nisam lovac, ali naisla sam ovdje trazeci neki pogodan video nadzor za farmu jer je roditeljima netko poceo redovno krasti janjce. Koliko sam ljuta oko toga sto se netko sjetio krasti od staraca koji zive sami na selu i maltretiraju s tim ovcama nema uopce smisla spominjati. Imamo dosta opakog psa koji je pusten, ali zbog velicine ogradenog podrucja ga nekako izbjegnu ili odmame. Uglavnom, obzirom da nije provedena struja, naravno preostale su mi lovacke kamere.
Procitala sam vecinu ovih tema, ali jos dosta toga ne znam ni sto znaci.
Dakle par pitanja:
1) Ako ne narucujem s e-baya ili neceg takvog, koji su pouzdani web shopovi za kupovinu ovakve vrste opreme?
2) Znaci li IR bljeskalica da kamera uopce nije vidljiva kod nocnog fotografiranja?
3) Obzirom da je namijenjena za nadzor ovaca znate li kakav nacin da se fotografije ne okidaju neprestano? Postoji li mogucnost da nekako nadgleda podrucje vislje od njih ili nesto takvo?
4) Trazim mobilnu kameru s nocnim dometom 20-30m do 2000 kn ako je moguce. Sto preporucujete?
5) Obzirom da zadnja dva dana prekopavam internet, na dosta stramnica je pisalo da kamere iskljucivo s odredenim operaterima. Ovdje pise da se moze nastimati bilo koja mreza koja ima signala i sada ne znam sto od toga je tocno. Jesu li neke kamere zakljucane za neke operatere (kao sto su nekoc bili mobiteli)
6) Je li jedina razlika u kupovini s e-baya i iz nase trgovine ta sto je vec netko namjestio postavke? Jer koji sat kopanja po postavkama mi nije problem.
Trenutno planiram naruciti ovo:
https://lako.hr/proizvod/podesena-lovacka-kamera-hc801lte-4g-slike-i-videogratis-sim-i-sd32gb/Unaprijed hvala na odgovoru.