E onda bi i koja bena došla do mene, ovako slabo skroz. Gale svaka čast na trudu i dobrom psu. Kad je krv dobra i radiš dosta, mora biti rezultata. Ja sam njemicu kupio prije tri godine i prvu godinu radio s nom dosta, sad tu i tamo malo treninga da ne zaboravi tko je gazda (ona, ja se samo pravim da nije) , a zapravo ne treba ništa jer je pas da valja i amen. Gabro i ja sam htio setera, stvarno su lipi, stilisti i to sve. Ali sam skužio da znaju biti tvrdoglavi i blesavi skroz pa odustao. I nije svestran kao njemac, moja kuja nije velika i teška tako da brdo tuče cijeli dan bez problema, kao da se rodila u kamenu. Radi apsolutno sve, čak sam i svinjče ulovio s njome. Krv isto hoće i oblajava. I pointer staro gunđalo mi je drag ali mi ide nekad na k....c jer ode u vrh brda i stoji 300m od mene. Pa triba jaja otegnit dok dođeš do njega, a još grivna zna biti blesava pa se diže sama čim ga vidi. E onda klinac od lova. Čak mi je bolje s njemicom samom lovit ali mi žao njega ostavljat doma jer plače ko dite. Onda mi i nju povuče daleko pa na kraju ja najebem i pregazim brda duplo više nego sam mislio. Jbg., pravi Englez, dug i širok. Ali siguran u nos i ako drži fermu duže od 5 sekundi ne trebaš se misliti je li divljač tu.