Ma ljut sam ko ris nisam u lovu bio od onda!! Pretražio sve živo i oglasio na sve strane, poljepio slike s brojem, odnio u veterinarske stanice ma ni traga ni glasa!! Kujica je izašla na parking na Malackoj za planinarima, tu je dosta prometno ima dosta ljudi, dva planinarska doma su tu a i glavni prolaz za zagoru tako da tu svi lovci prolaze iz lova i u lov. To je stene od 7 mjeseci, izgubljena i dezorjentirana, odmah je došla na te ljude koji su brali mahovinu cim je cula glasove i pratila ih je sve do auta gdje su je i ostavili. Ne vjerujem da se ona vracala u teren tako izgubljena da bi je vuk mogao skupit, ona je trazila ljude, mene, vjerovatno se vrtila tuda po cesti. Ja sam tuda prošao mozda 2-3 sata nakon sta su je tu ostavili, i ne znajuci da je tu bila, ali vec je nije bilo. Kad sam saznao da je bila bio sam 5 dana zaredom tuda po 2-3 puta na dan, dozivao, trazio cak sam pustio i setera sa biperom i zvonom i sestru joj koja stekce za seterom tako da je ona u blizini i živa odmah bi došla. Prosao sam cijelo loviste tako. Cak i uz cestu gori doli da je nije auto puklo. Ni traga ni glasa...