Evala svite prvo pozdrav svima i cestitke na krasnin cekama stvarno niste stedili trud ni pare ali zato sad i uzivate u plodovima svojih ruku pa nek van je s guston i dobra kob.Ja bi vas molija ako mi neko more objasnit jednu stvar naime zanima me situacija di covik ima svoju zemlju, more li se na toj zemlju ucint privatna zatvorena ceka koja bi bila bokun veca di se more i boravit neko vrime (tipa one vrtne kuce iz bauhausa i slicno ko sta su neki vec ovdi pokazali) ili se i to triba usuglasit i unit u LGO lovista kao LTO , i dali je kasnije moguce dobit dopustenje lova s te ceke, recimo da neko misli ucinit sebi kolibicu na svojoj zemlji sta je sasvim legalno nevezano za lovstvo ,a sad ako se malo digne na stupe jel... to je vec ka ceka pa jeli se onda taj objekt moze kasnije koristiti ka ceka uz normalno postivanje lovnih dana i dozvole izdate od LD.
More bit da je pitanje glupo i da bi mi odgovor triba bit poznat ali stvarno nisan nikoga to jos pita pa bi volija da mi neko to objasni. Unaprid fala