Autor Tema: Mladež HLS-a  (Posjeta: 8455 vremena)

Offline PH DBK

• K 1000
Odg: Mladež HLS-a
« Odgovori #45 u: 18. 02. 2009. 10:36:34 »
"ljubav je privremena a interesi su vječni"
(Konfucije - 4 st.p.ne.)

ps. nisam član NIKAKVOG saveza a uspješno, prekrasno, zadivljujuće, očaravajuće,  lovim 20 godina !!!!

Šta treba bit član Auto Moto Kluba da bi imao auto i vozio se...

Jesu li po Tebi napisali djelo , "Pavle sam na svijetu" ?
Svrha lova nije odstrel , već druženje i bivstvovanje s kolegama i prijateljima.Bez uvrede način Tvog razmišlanja mi je nespojiv s lovačkom etikom i sve mi je bliže razmišljanju raubšica!

nije Pavle nego .. Pale... ;)

Onda se lov ne bi zvao lov nego ... "druženje s kolegama i prijateljima"

I da, ako svrha lova nije odstrel, zasto uopče imati pušku. Mali priručni frižider sa pivu, lozu i čevape bi bio sasvim dobar i primaran dio opreme ?!

Naravno dragi prijatelju da se ne vrijeđam več samo koristim demokratsko pravo iznošenja stajališta i mišljenja s kojim se naravno mnogi ne slažu ali me to puno ne dira.

Vidiš meni je nekako etika i ubijanje (odstrel) nekako ne-spojivo !!
Kad smo več na osobnim stajalištima

Offline matija

• K
  • *
« Odgovori #46 u: 18. 02. 2009. 10:41:04 »
Ja volim bit član svega i pripadat svugdi al ova mhls je katstrofa 8)
Imamo slicno razmisljanje. Zasto ne biti dio necega, druziti se, nauciti nesto, nauciti njih nesto, a ono, nisu ni te clanarine sad neke cifre pa da bi to bio problem.. Kad ono, uclanis se i to je to sad si ti clan, a nemas pojma apsolutno o nicemu sto se događa.... E pa biti dio necega takvog to je sramota.

Offline dean

• K 3000
  • *
  • Prvo gledaj od koga ide, a onda kaj ide
« Odgovori #47 u: 18. 02. 2009. 10:58:45 »
ja sam ga jeda put pita (deana) kako se upisat i to,a on meni na to da je članarina cca 400 500 kn i ja pitam a šta imam od toga a on kaže kao druži mo se i član si i tako to
Molim da se zna da je predsjednik MHLS-a Dean Golubić, a ne ja!

Offline File

• K 1000
  • ko´ žali olova, govno mu od lova
« Odgovori #48 u: 18. 02. 2009. 11:01:52 »
Pa niko ni nemsili da si ti,da si ti bilo bi još gore ;D ;D ;D d4
Ćaća viče mater plače!

Offline matija

• K
  • *
« Odgovori #49 u: 18. 02. 2009. 11:03:58 »
Ne sekiraj se ti nista, znamo mi svi tko je predsjednik. A mozda ima i onih koji i ne znaju jer se bas ne pojavljuje, ili dođe pa ode i tako... Uclane se a nemaju pojma ni tko je predsjednik...

Offline dean

• K 3000
  • *
  • Prvo gledaj od koga ide, a onda kaj ide
« Odgovori #50 u: 18. 02. 2009. 11:05:09 »
Pa niko ni nemsili da si ti,da si ti bilo bi još gore ;D ;D ;D d4

Ti se imaš pravo javit na PM pa da odemo na čeku i da platiš kavu, ručak, itd...

Offline skyangel

• K 1000
  • DEFENDER RULZ!
« Odgovori #51 u: 18. 02. 2009. 11:05:54 »
Nažalost, moram se složiti sa Filetom  hao

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
« Odgovori #52 u: 18. 02. 2009. 11:18:28 »
Očito da nam poimanja lovstva nije indentično , jer mene su učili  , a ja to prenosim na mlađe da dobar lovac mora puno ulagati vremena i volje da prihrani i očuva divljač.
Ja sam često u komercijalnim lovovima i mogu ze zakleti da srnjak u zlatnoj medalji odstreljen u takvom lovu nije do koljena onom koga ja godinama hranim, izlažem sol i pratim u razvoju.Da bi mogao uživati u svemu tome mora se biti dio društva - kolektiva , jer ponavljam, doći , puknuti i otići  za mene nije sukus lova.
Hrvatske Domovine Sin.

Offline File

• K 1000
« Odgovori #53 u: 18. 02. 2009. 15:09:38 »
A moj fazane di si ti sad oša, do markovih konaka
I nama večini su mjerila (koa tvoja) takva bar se nadam da jesu,al ovo o čemu se radi je nemjerljivo tj. mjerljivo je 500 kn godišnje za nešto što se zove ništa!!!
Ja nemoram branit te teze jer od njih nemam am baš nikakve koristi!
Plačam članarinu HLS-u i dva lovačka društva,članarinu u hrvatskom streljačkom savezu,streljačkom klubu,ribolovnom društvu,al te pare za ništa nema šanse.

Da bar kažu ljudi od članarine ćemo zakupit lovište koje ćemo dovest na jednu zavidnu razinu koje će biti za primjer svima,u kojemo ćemo zajedno pucat štetočine i peć janjce vikendima,održat koji edukativni lov mlađima i šta ja znam a ne vako pustih predjednika,dopredsjednika i ostali lakrdija koje služu za samopromociju pojedinaca.

Pozdrav File
Ćaća viče mater plače!

Offline matija

• K
  • *
« Odgovori #54 u: 18. 02. 2009. 15:17:10 »
Za lov i lovstvo mi nikada nije  zao dati novaca, dao bih  izadnju kunu ako treba.
Ali za ovakve stvari nikada, bar ne dok mi netko ne zagarantira da ce clanovi tih organizacija imati nekakve koristi od toga, a ne samo nekolicina koji to vode.

valdop

• Gost
« Odgovori #55 u: 18. 02. 2009. 15:47:33 »
 z14 rado bih se učlanio u MHLS-a ali su me odbili a tek mi je 51  ref

Offline mario 777

• K
  • *
« Odgovori #56 u: 24. 02. 2009. 15:59:02 »
zanima me imali kakvih aktivnosti u OSBARANJSKOJ ŽUPANIJI  mhls? ili je sve ostalo samo na osnivanju inicijatvnog odbora
pa ako neko nešto zna nek napiše. :pferd:        d7

Offline simun2807

• K 100
  • **
« Odgovori #57 u: 24. 02. 2009. 17:20:10 »
;) Što mislite o osnivanju mladeži HLS-ač Bio sam na prezentaciji i čini mi se da nam je upravo to nedostajalo. Mladi ljudi koji će raditi na popularizaciji lovstva, kroz razne svoje akcije. ;) Pozdravljam ih i želim mnogo uspjeha!

Stara poslovica kaze da Na mladima svijet ostaje....pa vrijeme je da im pokazemo da je tako

Offline Tihomir

• K 1000
« Odgovori #58 u: 24. 03. 2009. 16:31:05 »
Tih 500 kuna je glupost,ako smo članovi HLS kao lovci,plačamo članarinu i sada hočeš biti u MHLS zašto opet platiti??

Smatram da bi tih 500kn trebali plačati članovi MHLS koji nisu lovci članovi HLS
Dobra kob  d1

v=BtLBo7C8P1c&feature=related

Offline File

• K 1000
« Odgovori #59 u: 24. 03. 2009. 16:37:21 »
Pa tako je ako si mlad plačaš mhls a ako si staro magare plačaš hls i točka.
Kad i ti jednog dana postaneš magare samo onda i ti plačaš samo HLS.
A za sve koji su mladi a članovi su Hls može se naplatiti eventualno 50 kn za promjenu iz jednog u drugo
Ćaća viče mater plače!