U pravu si, sto se tice toga da je to moj najbolji pas, jer jeste! Ferro je mozda lepsi od nje, ali Besy je lovila sve od prepelice, preko lisice, jazavca, divlje svinje do srne i uvek bila za svaku pohvalu.
***Kolega mislim da gresis,to sto ona ne moze da se koti je jedno a to sto je vrhunski radni pas i tvoj omiljeni je sasvim nesto drugo i mislim da treba da pises o njoj jer je malo terijera koji rade npr. prepelicu podjednako dobro kao i ostale discipline.
Lovočuvar - ako zelis neku bolesnu ostrinu, onda Aris nije pas za tebe, ako nasuprot tome, zelis, isto sto sam i ja kada sam odlucio da ih kupim, odlican eksterijer, jak rodovnik, puno glasa u polju, odlican rad na povrsini i prosecnu ostrinu, onda je to pravi pas da pod njim paris! ***Evo jednog lepog primera iskrenosti i objektivnosti kad se govori o psima sa kojima paris !!! Vlado je to lepo rekao ako hoces to i to pari,ako hoces ekstremno ostrog ti nemoj itd.Bilo bi dobro kad bi se svi tako ponasali,a ne kao pojedinci hvale svoje i dizu u nebesa iako znaju da od tog nema ama bas nista.U rodovniku imas rupu i to kod Zole Savis jer je opste poznato da cika Sava nije mario za rad,ali je dobro potkovan u svakom slucaju i vredi ga provuci kroz svoje pse u svakom slucaju jer je Zip bio jedan od lepsih,kompaktnijih i radnijih pasa u Srbiji.Dobar pogled,Mirko
[/quote]