Citat: PH DBK - 15. 12. 2008. 11:34:48Nije baš za eukaliptus i bačve ali služi dobro za kobasicu, na kulenu malo zapinje... Jeli to znači da je stigao ??
Nije baš za eukaliptus i bačve ali služi dobro za kobasicu, na kulenu malo zapinje...
Znao sam jos odavno da necu odoleti. Danas je stigao DV-2“Dalnya-Vostorchny Spetsnaz”, Nikada do sada nisam imao noz ovakvih dimenzija. Za lov je suvise veliki ali kao alatka za boravak u divljini izgleda vise nego impresivno. Ruski rad ali prilicno pedantno uradjen. Tezak ali odlicno izbalansiran. Testiracu ga ovih dana. Nisam bas siguran traba li mi takav noz ali neka se nadje немцы могут напасть
Citat: josip89 - 15. 12. 2008. 08:28:53kolko je dugača oštrica i ako možež izmjerit debljinu nožapa cca.9cm ti je ostrica
kolko je dugača oštrica i ako možež izmjerit debljinu noža
Citat: Zoran - 15. 12. 2008. 08:56:41Citat: josip89 - 15. 12. 2008. 08:28:53kolko je dugača oštrica i ako možež izmjerit debljinu nožapa cca.9cm ti je ostrica22,5cm
Metar je pravio Shvabo, gore su inchi dole centimetri nego...kako vi merite ostalo kada se kod ostrice toliko zajebete? Kole, kupio sam ga na e bay. Kostao je malo vise od 150eura.
Lep i elegantan noz PH DBK.Odavno razmisljam o drsci slicnog oblika sa tim mailm zakovicama
Citat: Ry1 - 15. 12. 2008. 13:13:23Lep i elegantan noz PH DBK.Odavno razmisljam o drsci slicnog oblika sa tim mailm zakovicama ma i ne razmišljaj, ja se fino elegantno zaj... !!potraži CARLTON KNIVESOnako se raspitivao pa hajde da ispadnem frajer i galantan....neki hohštapler u USA, navodno ručni rad, po naruđbi, nav mamutove kosti i kljove... ma čista prevara i još valja čekat 8 mj.Cijena boli glava i susjedni organi...
Citat: PH DBK - 16. 12. 2008. 10:17:31Citat: Ry1 - 15. 12. 2008. 13:13:23Lep i elegantan noz PH DBK.Odavno razmisljam o drsci slicnog oblika sa tim mailm zakovicama ma i ne razmišljaj, ja se fino elegantno zaj... !!potraži CARLTON KNIVESOnako se raspitivao pa hajde da ispadnem frajer i galantan....neki hohštapler u USA, navodno ručni rad, po naruđbi, nav mamutove kosti i kljove... ma čista prevara i još valja čekat 8 mj.Cijena boli glava i susjedni organi...Svaka čast PH DBK ! Malo je lovaca koji kad se zajebu (sorry na izrazu) imaju to hrabrosti i javno priznati. Na taj način upozorio je ostale da ne naprave sličnu grešku.
Malo idemo OT, ali ću se ipak nadovezati na ovu temu slijedećim dubokoumljem Za 90% naših potreba izdvajamo samo 10% novčića, a za preostalih 10% potreba izdvajamo 90% novčića. Zamislite se malo.