sto mislite o ovom,dali vrijedi 147,00hrk,bilo kakva iskustva s njim?
Imam takav nož i prezadovoljan sam sa njime. Pogotovo ona kuka za deranje radi odlično. Neki dan sam gulio vepra sa njime.
Citat: Kripton - 25. 10. 2010. 16:39:43Imam takav nož i prezadovoljan sam sa njime. Pogotovo ona kuka za deranje radi odlično. Neki dan sam gulio vepra sa njime. Ona kuka je za otvaranje utrobe...kako je koristis za deranje?
Citat: Nosler - 25. 10. 2010. 16:57:13Citat: Kripton - 25. 10. 2010. 16:39:43Imam takav nož i prezadovoljan sam sa njime. Pogotovo ona kuka za deranje radi odlično. Neki dan sam gulio vepra sa njime. Ona kuka je za otvaranje utrobe...kako je koristis za deranje? pazi laponac tu si pogrijesio ona kuka je za otvaranje piva
Kolege ! Najbolji nož nije od najkvalitetnijeg čelika , već onaj koji je pri ruci i kvalitetno naoštren. PROVJERENO na desetke puta.
Citat: fazan - 25. 10. 2010. 22:09:21Kolege ! Najbolji nož nije od najkvalitetnijeg čelika , već onaj koji je pri ruci i kvalitetno naoštren. PROVJERENO na desetke puta.Najbolji nože je kolegin i to samo kada on guli