Dana 28. 03. 2009. godine u Restoranu "Dva potoka" lovačko društvo "Prigorje" Markuševečka Trnava je proslavilo 70. godišnjicu svoga postojanja.
Članovi LD-a i njihovi uzvanici su na tradicionalni način započeli protokol proslave u Župnoj crkvi SV. Šimuna i Jude Tadeja gdje je vlč. Zlatko Golubić održao prigodnu misu.
Normalno, nakon mise okupljanje je počelo u Restoranu „Dva potoka" vlasništvo već spominjanog našeg kolege lovca Srećka Papeca.
Obzirom da sam bio okupiran drugim stvarima (bila žena samnom) nisam stigao kvalitetno fotografski popratiti cijeli protokol pa ću postaviti nekoliko fotografija dok mi ne stigne CD sa kvalitetnije napravljenim fotografijama.
Za sada vam neću reći tko je te druge fotografije napravio, a vi pogađajte. Nije teško.
Evo nešto iz moje arhive, onako "zbrda z dola"
Ovu Forumašicu valjda poznate
Za održavanje ugodne atmosvere su bili zaduženi oni i ....
... svima znani Vid Balog koji se nakon završenog ozbiljnog dijela večeri opustio prema svom starom običaju i iz rukava počeo "sipati"
U jednom trenutku je pozvao sve žene da dođu na podij i da idu plesati i da se nemoraju njega nimalo bojati jer je on prešao iz "rasplodne" u "tovnu" fazu
Onda sed malo plesalo...
...i još malo
i tako dalje... i tako dalje...