Autor Tema: Srnjak, novi svjetski prvak?!!  (Posjeta: 13986 vremena)

Offline HS-2000

• K 1000
  • Živim,lovim i uživam...
    • 0000000
Odg: Srnjak, novi svjetski prvak?!!
« Odgovori #15 u: 18. 07. 2009. 22:10:33 »
Koje su ovo pervezije,poludilo vrijeme, poludili ljudi i lovci  sor.
Stvarno ima se ukusa hao za pojedine živine
ALI o ukusima nećemo raspravljati teaa
Odavno smo graničari stari!!!!

Offline shandi

• K 1000
« Odgovori #16 u: 18. 07. 2009. 22:12:39 »
Meni ovo veze nema sa ljepotom. I jedan i drugi ne izgledaju na ništa
Kad se šolja rakije narolja,onda šolja radi što ga volja!

Offline jura23

• K 500
« Odgovori #17 u: 18. 07. 2009. 23:38:47 »
ljubomora je zajebana stvar...

Offline SEJFO

• K 2000
  • MAGNUM LEGENDA
« Odgovori #18 u: 19. 07. 2009. 00:16:00 »
 ja kao stručnjak, za ocjene trofeja NE VJERUJEM nikom od vas, iskren da budem kad bi me pitali il glavu( sa rogovima) il meso ja bi uvijek uzeo meso a Vama rogovi pa se vi slikajte sa njima i ocjenjujte!!! zagi
NE SLIJEDITE ME I JA SAM IZGUBLJEN!!!

Offline krilaš

• K 500
« Odgovori #19 u: 19. 07. 2009. 12:55:01 »
Prema rezultatima merenja srndaća odstreljenog 14.7.2009 godine u lovištu Lovačkog društva Fazan u Srpskom Krsturu, LU Novi Kneževac, svet je dobio novog prvaka u kategoriji trofeja srndaća. Dosadašnji prvak sveta , švedski srndać, odstreljen je i ocenjen na svetskoj izložbi lovačkih trofeja još davne 1983 godine i ima 246,90 poena.
NAŠ SRNDAĆ PREMA DANAŠNJIM REZULTATIMA OCENJEN JE SA 277,16 CIC POENA.
Trofej je ocenila komisija u sastavu Prof.Dr Miloš Beuković, Dipl.Ing Milenko Zeremski i Dr vet.med Milan Novkov. Zvaničnu potvrdu vrednosti ovog trofeja treba da izda komisija za lovačke izložbe i trofeje CIC-a, Svetske lovačke organizacije i tek tada će mo imati i zvaničnu potvrdu da je svet dobio novog šampiona. Ova potvrda mogla bi se dogoditi na ovogodišnjoj izložbi lovačkih trofeja na Sajmu lova, ribolova, sporta i turizma u Novom Sadu.
Ovaj neprocinjovo vredan trofej odstrelio je lovac i Krčedina Premil Popović koji inače do sada ima 500 odstreljenih srndaća. Pucao je sa 300Win Blaser.

Fotogtrafija
Lovac Premil Popović sa svojim blagom

E moj druže stari u moru koim plivaš,mlogi su se utopili.
Tako stoje stvari,više misliš manje bivaš,mlogi su tu vodu popili.

Offline Schultz and Larsen

• Global Moderator
  • K 3000
  • Carpe diem tail gunner
« Odgovori #20 u: 19. 07. 2009. 19:53:48 »
 bravooo ludiloo  Stvarno golemo!!  Sve cestitke strelcu. Zna li se zasto je ovakav? Mislim na ove ikre, ostale anomalije, itd.
Schultz & Larsen
systematic precision
One shot, one skill....

Keep your friends close, but enemies closer

JA SAM JARAC ZIVODERAC, ZIV KLAN NE DOKLAN....

Offline Neno

• K 3000
  • *
« Odgovori #21 u: 20. 07. 2009. 07:39:05 »
Vrlo zanimljiva trofeja, na sljedečoj internacionalnoj izložbi čemo vidjeti šta je.
Imam upalu volje.

Offline prepelicar

• K 100
  • **
« Odgovori #22 u: 20. 07. 2009. 22:56:47 »
Ekstra trofej svaka cast! Da i mi imamo svetskog rekordera! Znali se priblizna starost srndaca i kako je preziveo sve ove godine ipak je to ravnica sve se vidi ?????

Offline zlatko

• K
  • *
« Odgovori #23 u: 21. 07. 2009. 12:10:26 »
Ma trenutno, kad gledam ovog srnjaka sam se sjetio da je prije 2 ili 3 godine bio u Velikoj Britaniji, možda u Welsu, odstrijeljen srnjak, čija trofeja je bila teška 1100 g rogovi dugi 30 cm. I očekivalo se da bi mogao imati blizu 300 točaka. Čekali su da se obavi službena ocjena. Poslije sam zaboravio na to. Možda bi Medo znao napisati nešto više o toj trofeji.

Offline TUROPOLJE

• K 500
« Odgovori #24 u: 22. 07. 2009. 07:08:00 »
Ovo je svakako vrijedna trofeja ali .. jedino može spadati u kategoriju ATIPIČNIH ROGOVA ..
Čestitam lovcu vlasniku na odstrijelu .
 d4
Kako je rekao G. lazar .. neki hormonalni poremečaj i takve se stvari nemogu ubrajati u kapitalne rogove srnjaka .

Offline Tava

• K 100
  • **
« Odgovori #25 u: 22. 07. 2009. 08:08:09 »
Ljudi moji o čemu mi to pričamo? Imam ja jedan trofej srnjaka od 103 poena. Ljepote neviđene, samo malo mi je vaga problem. Fali mu cca 700 grama i to bi bio prvak po vašem ukusu. Nije ovo izbor za mistera ili miss. Trofej je jednostavno svjetski prvak i tu nema dileme. Vidio sam krzno medvjeda prvaka Hrvatske i moram reći da je moje koje je u bronci daleko ljepše. Ovo se rasteglo (samo ili uz nečiju pomoć) tako da mi više sliči na ogrtač neke stare babe, ali šta ćeš brojke govore. Tako da pustimo ove priče o atipičnosti i ljepoti. Prvak je prvak i ja od srca čestitam sretnom lovcu.

Pozdrav
Ako po lošem vremenu na polju vidiš čovjeka znaj ili je lud ili je lovac

Offline medo

• K 3000
  • *
  • Metaka, pusaka i sexa nikad dovoljno......
    • Hunting Agency
« Odgovori #26 u: 22. 07. 2009. 08:43:04 »
Ma trenutno, kad gledam ovog srnjaka sam se sjetio da je prije 2 ili 3 godine bio u Velikoj Britaniji, možda u Welsu, odstrijeljen srnjak, čija trofeja je bila teška 1100 g rogovi dugi 30 cm. I očekivalo se da bi mogao imati blizu 300 točaka. Čekali su da se obavi službena ocjena. Poslije sam zaboravio na to. Možda bi Medo znao napisati nešto više o toj trofeji.
Postoje u UK jaci medjutim Britancima CIC nije vazan bio ,a mozda i nece tako da najbolji trofeji sto je u kucama ili po garazama.
 Steta jer bilo bi lijepo ih vidjeti.
Ovaj srnjak iz Srbije je impresivan i sigurno nije najaci u svijetu ali je trenutno najjaci prijavljeni.Cestitke lovcu.

Offline krilaš

• K 500
« Odgovori #27 u: 22. 07. 2009. 12:29:20 »
Bravo Medo svaka ti je na mestu .
POzdrav Goran
E moj druže stari u moru koim plivaš,mlogi su se utopili.
Tako stoje stvari,više misliš manje bivaš,mlogi su tu vodu popili.

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #28 u: 23. 07. 2009. 13:02:51 »
Ja neznam o kakvoj vi trofeji pričate i čemu se divite.  uf

Ljudi božiji ovo je krajnji deformalitet, škart, otpad ili neznam kako bih više nazvao to. Svaka čast lovcu koji ga je odstrijelio i spriječio da se ne razmnožava dalje. Mada čisto sumnjam da se i mogao razmnožavati jer je najverovatnije ostavio muda negdje na nekakvoj žici  ili ogradi.

Ukoliko je ostao bez muda automatski se nije mogao više razmnožavati i tu priča njegova završava.
A što ako se najeo nekakvog radioaktivnog otpada pa sada negdje skakuću njegovi potomci koji imaju 2 glave, 6 nogu i slično.
Čestitam još jednom lovcu koji je izlućio ovo iz lovišta, a ujedno čestitam  i lovačkoj udruzi koja je uspjela dovesti lovca koji ima „paprike“ i onda mu doslovno prodali muda pod bubrege i masno naplatiti.

Slobodno mi možete obrisati i ovaj post samo bih vas molio da to ne napravite prije ručka jer onda neću moći jesti od tuge...

hao hao hao

Offline dean

• K 3000
  • *
  • Prvo gledaj od koga ide, a onda kaj ide
« Odgovori #29 u: 23. 07. 2009. 13:13:22 »
Ima nekaj i u tome kaj ti veliš!  d4