Perika sigurno nije. Jako atipičan je. Kako je Goran naveo,ima CIC komisija koja će ga vidjeti i ako je trofeja prirodna (mislim da je nastala sama po sebi, bez dodataka-kemija), neka je ocjene. Ma i inače je s tim vrhunskim trofejima stvar problematična. Kombinacija tajkunčina i lov. Ajde ti sad vjeruj da je novi prvak Hrvatske stečen na normalan, lovački način. Primjera koliko hoćeš. Prije desetak godina je u čabarskom kraju bio odstreljen kapitalni srnjak- u Lovačkom vjesniku je bio nazvan kraljem goranskih šuma od nekih 160 tak točaka. Iako su se svi guzonje, rektoskopi koji i sad sjede u vodstvenim strukturama lovačkog saveza, silno trudili da bi trofej legalizirali, nije im uspjelo prikriti istinu a ta je, da je srnjak bio nabavljen u Zagrebu. Netko ga je imao u dvorištu negdje na Černomercu i kako je srnjak postao previše agresivan nisu ga više mogli držati. I tako je taj srnjak završio u žici-ogradi u Gorskom Kotaru, gdje ga je LOVČINA odstrijelio. Pa i ovaj sadašnji srnjak, kandidat za prvaka Hrvatske od nekih 190ak točaka je strašno sumnjiv. Ista kombinacija, tajkunčina i lov. U lovačkom vjesniku, Lekić čak opisuje i lov na tog srnjaka koji je navodno bio praćen nekoliko godina i kad je procjenjeno da je dovoljno dobar, pristupilo se realizaciji odstrela. Sastavljena je komisija od dva člana i lovac, da bude sve legalno i pošteno. Komisija je na čelu s LOVČINOM ,srnjaka u prvom izlasku u lov dobila. Kako je napisao Lekić:¨Srnjak je ostreljen na udaljenosti 180 m, s puškom marke Ferlach.¨ To je isto kao da bi moja žena napisala da se vozi u automobilu marke Stutgart. Strućo, nema mu para. Trofej je trebao biti ocjenjen na ocjenjivanju nacionalne komisije u Senju, ali za čuda ga tamo nije bilo. Možda nije bio dovoljno suh? Sad opet vidim da muljaju i dalje i uvjeren sam da će im uspjeti. Više od pola života se bavim lovom, vidio sam ogromno srneće divljači, nešto i odstrelio, ali na ovakav način ne. Kad pogledam katalog najjačih trofeja u Hrvatskoj, ostanem bez riječi. Za mene će biti vjerodostojan kad u njemu bude pisalo da netko od tih LOVČINA ima prvih pet najjačih lubanja lisice ili jazavca. Nemojte me krivo razumjeti. To nije stvar ljubomore. Tu se ida za POŠTENJE I VJERODOSTOJNOST.