Obzirom da mi je prijatelj vlasnik tvrtke koja se bavi veleprodajom zaštitne opreme i unazad dvije godine odjeće i obuće za lov i ribolov u prilici sam isprobati i koristiti tu opremu iako istinaibog nisam manekenski tip, već više aerodinamičan (
i
).
Dakle:
- Visoke gumene čizme, pod nazivom Exclusiv, s neoprenom izgledom podsjećaju na Aigle čizme, jako su udobne i mekanog gornjišta. Cijena bi im u maloprodaji mogla biti oko 600 kn (ovisi o marži prodavača).
- Zimsko lovačko radno odijelo Marshall Exclusiv je po mom iskustvu (cca 3-4 sata na kiši) nepromočivo. Jakna ima puno džepova i narandžaste flurescentne trake koje se iz džepova na rukavima mogu razvući oko rukava (sliku ću postaviti kasnije) a hlače su ojačane s prednje strane. Cijena bi mu u maloprodaji mogla biti oko 1.200 kn (ovisi o marži prodavača).
Odijelo se po narudžbi za tvrtku mog prijatelja radi u Kini a čizme, čini mi se u Rumunjskoj, no bez obzira na to što je roba meni poklonjena moje iskustvo s ovom odjećom i obućom je više nego dobro i radujem se skorom dolasku nove robe
.
Eh da, moram samo provjeriti jeli odijelo nepromočivo i nakon pranja u perilici.