Kad je oružje u pitanju, skyangel se može "nasukati" jedino na Janu s limunom hehe.
Ja ne znam jel taj hakko bio made in japan, china, taiwan ili tunguzija. Nije bila ni moja optika ni BAR. Lovio sam s njime 2 dana na Cresu i pokazao mi se užasnim po pitanjima koje sam opisao.
Ja sam na kombinirki imao montiran Hakko Majesty 1,5-6X42 dok mi nije nakon cca 9 mjsesci dopi...o, a bilo je ovisno o uvjetima lova i bjeline i plavila i svega, a najviše mi je išla na živce debela končanica koja na povećanju 6X i daljini 100 m prekrije bačvu od 100 litara pa ti pucaj.
Sada sam nabavio Burris Euro Diamond 1-4X24 i sinoć probao u svim uvjetima.
Šta da kažem nego da se ova dva durbina jednostavno nedaju usporediti.
Buris ima kristalno čistu sliku u svim uvjetima, i bez obzira šta ima promjer objektiva samo 24 mm probao sam u 9 i 30 na večer sa upaljenom crvenom točkom još uvijek ima čistu sliku i bez problema sam na 100 m mogao pucati prema šumi gdje je bio praktički već mrak, međutim moram napomenuti da ovaj tip durbina nije namijenjen za takvu vrstu lova za razliku od Hakka koji je namijenjen za takvu vrstu lova, a kvaliteta slike je daleko ispod ove od Burisa.