Anibus pre jedno desetak godina kada sam i sam bio vrasnik jednog Tasco Titan varijabilnog optickog nisana 3-12x52 ,u jednom lovackom casopisu naisao sam na teks detaljnog testiranja Tasko Titan optickih nisana. Nemogu ti citirati citav teks a i ovo sto cu ti reci nemogu da tvrdti da je redosled reci bas kako cu ti ja napisati ali smisao sledece recenice je ovakav. Tasko Titan opticki nisani po kvalitetu sociva-stakala i bistrini vidnog polja se slobodno može svrstati sa Swarovski Habicht optickim nisanima ,sto je zapravo i bio cilj Japanskom proizvođaču.
Smatram da su taj test vrsili strucan i iskusan tim experata i ovo je njihovo viđenje.
Posto sam bio lični vlasnik Titan optičkog nisana mogu da potvrdim da je imao daleko bistriju sliku od mlogo skupljih optickih nisana iz tog perioda.
Licno nikada nisam bio vlasnik ni jednog Leopold optickog nisana, mada ga dosta mojih prijatelja lovaca poseduje i ono sto sam uspeo kod njih da vidim i sto sam kroz stakla-sociva Leopolda video u opzte mi ne izaziva zelju da ikada postanem njegov licni vlasnik,što naravno ne znači da nije dobar ili da ne valja,a nikada nisam naisao ni na jednu recenucu da je neko Ledupolda svrstao sa Swarovski optikom.
Uz duzno postovanje svim trenutnim vlasnicima Leopold optičkih nisasna .
Pozdrav Goran Krilas