Evo kolege nakon malog pregovora sa Gdin-om Teodorom iz Optics trade-a.. ne mogu da izdržim a da vam se ne pohvalim da ipak ću dobiti Vortex optiku uskoro
Morao sam kako se to kaže kod nas ubit "gada u takuinu" i ispjevat malo više novaca nego što sam planirao.. ali ne žalim ni lipe. Gdin Teodor mi je dao popust s obzirom na male poteškoće prilikom naručivanja.. 210 eura ispod cijene je i više nego fer popust od njegove strane. Dogovorili smo se da ću mu isplatit optiku na dvije rate što isto cijenim to kod njega.. danas sam uplatio pola kao akontaciju da mi ju čuva dok ne uplatim drugu ratu u 7 mjesecu jer moram još porješavat neke obaveze prema dobavljačima itd..
Iskreno se zahvaljujem ovim putem kolegi GORANU što je budno pratio moju nabavu optike, što je čak dignuo Vortex u Engleskoj na noge zbog mene.. a na kraju se i ponudio donijet optiku iz Australije kad bude dolazio samo da mi pomogne..
To se zove Kolega! Gorane hvala na svemu i nadam se da ćemo se jednom dana susresti da Vam stisnem ruku.
Da zaključim.. sa Teodorom se možete sve dogovorit stvarno odličan čovjek.. moj mali savjet je kad pišete mail prema Optics Trade-u napišite "za Teodora"
Dobra kob svima!
Vortex Razor HD 5-20x50