Za prijatelja sam naručivao prije 20-ak dana. Došla mi na kućnu adresu. Shiping je free. Prije su bile po 30-35 dolara +30-ak dolara shiping, sada su to sve zaokružili na 65 dolara ishiping je gratis.
Negdje kosta mozda 65$ ali ja ovu svoju nemogu dati ispod 600kn
Joj prijatelju, znam da ju ti nemožeš dati ispod 600 kuna jer moraš i ti nešto zaraditi. Nažalost, ovo je Forum u kojem mi međusobno izmjenjujemo raznorazne informacije, iskustva u životu, anegdote i sl. i onda se desi da u tim razmjenama informacija izvučemo i neku korist tj. dođemo do nekih stvari jeftinije.
Nadam se da se ne ljutiš što sam ti sje..o trgovinu.
Istinabog, nekada lampe ne dođu na kućnu adresu već moraš po njih ići na Carinu,ali je kod mene konkretno bio ovakav slučaj i nisam platio ništa više od 65 dolara koje su mi skinuli sa računa.
Jedan kolega si je naručio istu takvu lampu i pozvali su ga na Carinu, otvorili paket,pogledali što je unutra,zatvorili paket i predali mu ga bez nekih dodatnih troškova.
Caka je u tome da kontaktirate prodavača prije nego što mislite kupiti lampu i zamolite ga tj.pitate ga dali vam može odvojiti cijenu koštanja lampe od cijene shipinga i onda Vam lampa košta 35 dolara, a shiping 30 ili obrnuto i u najgorem slučaju da vam se i naplati carina na 30-ak dolara je pič..n dim.