ma kombinisao sam svašta ali nije ti to...zapravo imam nešta ali jednostavno su premekane pa ne uđu u korjen žlijebova nego ih premota pa dobiješ isti učinak kao da koristiš ove za glatku cijev.. trebaju mi tvrđe.znam da ih ima jer sam ih vidio a neznam gdje nabaviti?
Citat: magwin - 14. 02. 2010. 16:00:52ma kombinisao sam svašta ali nije ti to...zapravo imam nešta ali jednostavno su premekane pa ne uđu u korjen žlijebova nego ih premota pa dobiješ isti učinak kao da koristiš ove za glatku cijev.. trebaju mi tvrđe.znam da ih ima jer sam ih vidio a neznam gdje nabaviti?Svaka malo bolje opremljena trgovina u Austriji ima takvo sto.Sta hocu da kazem ako putujes vani ili imas nekoga to dobijes za 5min.Za temeljno ciscenje olucene cjevi(karabinske)ja bih ti preporucio Balistol robla-to je kemijsko sredstvo koje uklanja naslage olova,bakra,mesinga...iz cijevi a ne nagriza samu cijev.Ja ga koristim poslije ispucanih 150-200hitaca osim ako koristim monolitna zrna onda ga koristim cesce.Na brunirane dijelove moras paziti da ih ne zamazes jer je moguce da ostanu fleke.Jedno pakovanje kosta ca.5 eura.Pozdrav.
jesi dimio,a? i ja sam malo svoje lofce zabavljal.i operem ju, posušim, podmažem. kefa pa krpa, CRNE, ko da ju nis diral.za popizdit. morat ću i sutra ribat.ti zrna pucaš? mažu cijev jako?