Pozdravljam sve kolege lovce
Ja sam Ivica ,moj nik name je isa isa ,lovački ispit sam položio davne 1977 , aktivno lovim sve te godine ,ponešto znam jer bi i magarac za toliko godina nešto naučio.
Živim i lovim u Dalmaciji i to južnoj ,kod nas kažu što južnije to tužnije ,ja sam tamo gdje je jako,jako tužno.Ipak odstrelim po neku ćoravu,gluhu,šepavu i bolesnu DS a uleti i poneka i bez falinke.
Šta reći još o sebi ,čini mi se kao da sam nekada već bio ovdje,sve mi je tako poznato a opet tako novo.
Mogu još reći da sam rođeni lovac/ribolovac ali ribu sam prestao loviti jer sam je morao sve sam, uloviti,očistiti,naložiti vatru, ispeći a onda sam je morao još i jesti. Poslije svega toga, zamrzio sam ribu pa je već neko vrijeme ne lovim.
Što se tiče lova,od 30 godina , skoro 25 sam lovio , karabinom CZ kal. 7 mm rem.magnum i bokericom IZ 27.Od kratkog oružja imao sam revolvere S&W mod.686 u kalibru 357 mag. i legendarni S&W ,mod 629 u kal.44 magnum-sve prodao
Sada lovim jeftinom ruskom jednocjevkom IZ 18 i sasvim sam zadovoljan tom jednostavnom radnom puškom.
Volio bi ovdje naučiti nešto novo što ne znam premda bi bio jako zadovoljan i kada nebi zaboravljao i ovo što već znam.U godinama sam kada se teško uči a lako i brzo zaboravlja.
Svaka sličnost sa nekim osobama od ranije je slučajna ,spreman sam za učenje ,samo moram osloboditi ponešto memorije za nova znanja.
Pozdrav sa juga