Pozdrav,
Ja sam Tino,mlad lovac,položio lovački ispit prije nekoliko godina i naravno nemam puno lovačkog iskustva.Živim u Splitu i član sam dva lovačka društva u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, točnije u okolici Ploča.Svaki slobodni vikend vuče me zov djedovine i rodni zavičaj,doslovno imam kuću u sred jednog lovišta u blizini Ploča .To je stara obiteljska kuća koju sam obnovio i doveo u funkciju za stanovanje. Naravno otac je bio aktivan lovac pa nesumljam odakle i meni tolika ljubav za lovom.
Posjedujem lovačku pušku sa glatkom cijevi marke CZ, pištolj Glock 17 i u planu mi je nabavka jednog univerzalnog lovačkog karabina sa kojim bi pretežno lovio divlje svinje.
Lov na tu divljač veoma je interesantna ali općenito volim lov i sve vezano za njega i neobično volim duge šetnje po prirodi .Lovačkog iskustva nemam ali imam veliku volju i ljubav za to što radim.
Poznajem osobno jednog lovce sa ovog Foruma ,koji je ovdje među vama poznat i cjenjen a ja imam sreću da ga i osobno poznajem pa i da lovim povremeno sa njima i nadam se da ću biti dobar učenik i da ću usvojiti bar dio njegova ogromnog iskustva i znanja.
Pozdravljam sve članove ovog foruma a poseban pozdrav isi