UPS!!! prije par dana odlučih se napokon registrirati se. utrčah u optike i nosače i tamo ispričah neku priču o optici koju si namjeravam kupiti (nikon monarch gold) itd., itd.,... doduše, rekao sam nešto i o sebi tj. volim lov, prirodu, druženje (ili možda nisam) ne sjećam se detalja. i mislim predstavio sam se. malo morgen. danas malo pregledavam teme i vidim rubriku "predstavljanje lovaca članova foruma"
odmah sam znao da sam nešto zaboravio iliti krivo napravio. pogledam oko sebe. krevet sam složio, veš ispeglao, ženi napravio ručak, kad dođe s posla da me ne zatambura.
opa, pa ta rubrika koja se zove "predstavljanje lovaca članova foruma" služi za predstavljanje lovaca članova foruma.
i da vas dalje ne davim sa pametovanjem:
imam 37 godina, živim i radim u zagrebu. član sam jednog lovačkog društva koje se nalazi u sklopu parka prirode medvednica. na području koje pokriva naše lovište imamo 2 srnjaka, 5 srna, 15 divljih svinja za koje se mi članovi brinemo, hranimo. normalno, ne svi članovi, nas 1/3 aktivnih, ostalih 2/3 idu sa nama u zelendvor kada nam grad plati lov na fazane.
zahvaljujući prijateljima, kolegama lovcima, povremeno sam znao otići u lov u goste, hvala im.
oružje koje sam posjedovao, prodao sam, te kao što sam opisao neki dan u rubrici optike i nosači, u dogledno vrijeme si namjeravam kupiti novo oružje. nakon toga, ako bog da, ubaciti se u nekakovo lovište gdje ima divljači. i da se razumijemo, nije mi cilj učlaniti se u neko drugo društvo kako bih ubijao. prioritetno mi je skrb za divljač, ali bože moj, i moja puška (koju trenutno nemam) treba povremeno doći do izražaja.
sorry, već me vrat boli od pisanja. ovo pišem već sat vremena. nastavit ću dalje drugom prilikom ili tijekom raspravljanja u raznim temama.
kolege lovci, pozdravlja vas Vaš novi član