Poštovani forumaši, ime mi je Fredi Burić.Lovac sam 19 godina,plus 2 godine stažiranja, u lovačkoj udruzi Šljuka Sveti Martin pod Okićem.Nakon stažiranja 1992 godine položio sam lovački ispit,i te iste godine primljen u gore navedenu lovačku udrugu.Nakon kraćeg lutanja imeđu raznih kalibara i marki oružja,opredijelio sam se na karabin Steyer-Mannlicher Luxsus 30-06,sačmaricu položaru Suhl kal. 12,malokalibarku čz 22 wmr i pištolj 7,62 TT.Veliki sam ljubitelj prirode,volim lov,a posebno lov na sitnu divlač,i proljetno piršanje na srnjaka gdje su šanse za odstrijel male.Do prije 2 mj. imao sam i dva ptičara,Njemca kratkodlakog i malog Misterlendera u najboljim godinama za lov. Nažalost njemac je prije 2 mj. naglo obolio i uginuo.Več duže vrijeme pratim vaš forum i uvijek ima zanimljivih tema.Dosta toga što je vezano za prirodu i lov naučio sam u ovih 20 godina,ali vidim da ima još puno toga što ja neznam a drugi kolege lovci znaju.Vjerujem da ču na ovom forumu razmijeniti puno iskustava sa kolegama lovcima,a na kraju svima želim puno zdravlja,i lovačke sreče. Dobra vam kob!