Pozdrav
Ja sam Damir, imam 34 godine i lovac sam vec dvadesetak godina, ali sa duzim prekidom oko desetak godina zbog odlaska na studije, posla, porodice... Sad se ponovo vracam staroj strasti - Lovu
.
Ovo je, uistinu, najbolji, najuniverzalniji i najtolerantniji (najkorektniji) sajt sa temom lovstva na prostorima bivse juge, i cast mi je da mogu ucestvovati, kako u ucenju od kolega, tako i u djeljenju korisnih iskustava vizavi lovacke etike i pravila, lova, oruzja, prirode i slicno...
Vec duze vremena (par mjeseci..) pratim forum i sajt uopste, i registrovan sam clan foruma, ali se nisam predstavljao, zbog uvijek neke trke u privatnom zivotu i licnih obaveza, ali opet i iz zelje da ovo predstavljanje napisem na sto iskreniji i bolji nacin.
Clan sam Lovackog Drustva "Podgorica", diplomirani inzinjer elektrotehnike po struci, ponosni otac male cerkice, ozenjen. Od lovackog oruzja imam karabin Crvena Zastava LK M70 .300 Winchester Magnum, sa Optalens optikom 3-12x56 i Leupold nosacima, i lovacku pusku Winchester Select English Field 12/76 - 71cm, za sada.
Za ostalo me pitajte, a i ja cu Vas
kada budem odgovorio ili post'-ovao neku temu.
Dobra Vam kob kolege