ja sam Igor, nisam jos lovac al se nadam da uskoro budem. imam 20 god. iz zagorja..a i vidio sam da ima i nas zagoraca na forumu, a i da isti sudjeluju o okupljanjima i zajednickim lovolova
citam forum vec jedno duze vrijeme i odlican jee
... predstavljam se jer sam vec u par navrata imal neko pitanje a nisam pital jer se nisam prije predstavil, tak da se budem sad ...jer se spremam za ispit i imal budem neke pitanja za fazana i vas ostale...i ako budem imal koje pitanje znam da mogu tu pitati jer ima par strucnjaka
inace, od malih nogu sam sam zaljubljen u lov, oruzje i sve uz to...naravno cita se i lovacki vijesnik i dobra kob..i nadam se da do ljeta bude ispit polozen, jer ima se posla s faxom sad, al nadam se cim prije to rijesiti...hodal sam s ujakom u lov, pucano iz dosta oruzja tak da nije bas da s vedrog neba bi u lovce..jedino mi je zao kaj nema kraj mene ni jedan strucnjak ko medo, fazan, medikus, kaligula ( ima i drugih strucnjaka, al oni mi prvi padnu na pamet, nek se ne ljute drugi) da se uci od njih nego budem to moram nazalost sam..ali ima ovaj forum i znam da kaj me zanima mogu tu pitati i da budem dobil najbolje moguce odgovore...stvarno, kapa Vam dolje zbog tog znanja i jako sam fasciniran vasim znanjem...da ne govorim kolko sam opce naucil iz samog foruma jer stvarno ima kaj god treba znati, pa cak i vise..tak da svima hvala jer je to nama mladima jako korisno i od velikog znacenja...Dobra am kob i naaaaaaaaajbolji ste !