Pošto je pravilo da se svi novi članovi predstave evo i ponešto o meni.
Zovem se Ivan Kranjec imam 24 godine i živim u bližoj okolici Koprivnice. Član sam LU "Fazan" Peteranec. Ta udruga djeluje na području općine u kojoj živim pa sam se tamo učlanio. Lovački ispit nisam polagao, HLS mi je priznao ispit položen na fakultetu. Inače, studirao sam lovstvo i zaštitu prirode na Veleučilištu u Karlovcu, a svoje sam školovanje nastavio na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, smjer ribarstvo i lovstvo. Uskoro ću steći titulu magistra struke (krajem rujna ili u listopadu). Moglo bi se reći da nešto više znam o lovstvu, ali vidim da "praktična" iskustva imaju veliku vrijednost. Također, želja mi se u lovstvu i zaposliti, vidjet ćemo što će od toga biti. Uglavnom volim prirodu, lov, ribolov i bavit ću se time do kraja svog života radio ja u svom sektoru ili ne! Zasada sam lovac malo manje od godinu dana, nisam se prije učlanjivao zbog fakultetskih obaveza i mladosti (ludosti). Dosada sam odstrjelio srnjaka, lisicu i mačku lutalicu. Trenutno sam u potrazi za karabinom (vlastitim) pa će poslije biti i više odstrjela. Zasad u prosjeku idem 3 - 4 puta tjedno na čeku sa svojom bokericom, nema veze bitno da se nešto čeka. Toliko o meni zasad, da ne pišem romane...Vidim puno dobrih savjeta na forumu koje ću iskoristiti u budućnosti. Dobra Vam kob!