Evo da se ukratko predstavim, zovem se Nikola i clan sam L.D. "Lane" N. Zagreb, lovac sam od
2000g. imam 28g. Prijavio sam se prije svega jer ovdje ima monogo zanimljivih tema, a i stvarno strucnih ljudi koji mogu svojim savjetima i dugogodisnjim iskustvom pomoći nama mladim lovcima.
Posebice sam zahvalan svom drustvu i clanovima ( i mentoru naravno) sto su me primili kada sam pisao molbu da s njima zajedno uzivam u carima lova.Nazalost vidim da danas to nije tako, potpises pristupnicu, platis clanarinu i eto vec si lovac...a gdje je sve ovo staziranje, praksa itd... eto zato mi je posebno zao sto nema vise toga jer cemu onda kak ja volim reci ta prakticna nastava kad to sve mozes nabubati napamet, napises ispit i to je to.
Jedino sto me mozda malo vise privlaci od svega je tzv. poljski lov i rad sa psom. Imam kratkodlakog nijemca i nek mi kaze tko god sta hoce al lov bez psa je lov u mutnom, mozemo mi tri dana setati poljem, al najveci je gust kad pas stane u fermu a adrenalin polako raste...
Pozdrav svim lovcima i Dobra kob!