Izvinjavam se zbo NE predstavljanja a razlog je taj što se slabije snalazim na FORUMU!
Zovem se Damir i živim u Osijeku. Rođen sam 25.Srpnja 1960.g. Član sam lovačkog društva "JASTREB" Josipovac od 2000 g. kada sam položio i lovački ispit. U našem LD sam tajnik već 6 godina i taj posao pokušavam odraditi što bolje mogu jer kao što znate i sami posao tajnika je vrlo zahtjevan. Naše LD smješteno je tik uz rijeku Dravu i Karašicu tako da u lovištu uglavnom obitava od visoke divljači srna, nešto DS i jelena. Dio lovišta je pokriven (oko 800 ha) vrbom i topolovom šumom gdje se uglavnom ta divljač i zadržava. Sitna divljač je također zastupljena. Nadalje od oružja posjedujem lovački karabin 7x64 i sačmaricu u 12 cal. Što se tiče lova na visoku divljač uglavnom je lovim u našoj lijepoj BARANJI.
Razlog mog prijavljivanja na FORUM je uglavnom želja za većim znanjem kako po pitanju lovstva općenito jer lov volim a posebno čitajući Vaše rubrike o streljivu i optici.
Mislim da imam osnovna znanja o streljivu, ali kada upitam naše lovce sa kavim streljivom pucaju uglavnom su odgovori Češko-teško, a o zrnu neznaju skoro ništa.
Za sada Vas sve pozdravljam.
DOBRA KOB.