Pozdrav svima
..kao prvo isprike moderatoru foruma i svima vama jer sam se prijavio na forum i odmah zapoceo jednu temu , a da se nisam niti predstavio.
Zovem se Robert ( 40 ) i odmah priznajem da nisam lovac iako su jos od pra-pradjeda svi u obitelji bili lovci ..sve do mog pokojnog oca. Ja sam kao vrlo mlad otisao na skolovanje u zagreb ... i tako sam se dosta udaljio od zivota na selu...i lovstva.. Lovstva se nisam zauvijek odrekao ,ali znate i sami koliko slobodnih vikenda i ucenja je potrebno za postati lovac ( a uz malog petogodinjg sina i posao koji trenutno radim to je nemoguce ..bar jos ovu godinu)
Međutim ostala mi je ljubav za oruzjem , a bavim se sportskim streljaštvom i posjedujem dugo i kratko oruzje. A na forumu sam i postavio pitanje za jednu lovacku pusku koja mi je ostala od djeda i koju tu i tamo koristim za sportsko streljaštvo ( više iz gusta nego sto bih s njom mogao postici neki rezultat).
Ovo je link na moje pitanje pa molim sve koji imaju volje i znanja da mi pomognu.
http://forum.lovac.info/topicseen./lovacko_oruzje_razno/puska_greener_9718.new.htmlHvala unaprijed