Pozdrav forumasi.Da se predstavim,clan sam jedne lovacke udruge u Istarskoj zupaniji.Lovac sam 11 godina,a od malih nogu volio sam ici u lov i na raznorazne radne lov. akcije.Buduci da jako uzivam provoditi vrijeme u lovu na svakakvu divljac stoga sam i dost puta bio u dr. lovackim udrugama kao gost.
Razlog mog javljanja na forum je za mene kompliciran a za neke clanove foruma vjerovatno nebi ni bio buduci da raspolazu sa sirokim znanjem u vezi POLUAUTMATSKIH KARABINA.Buduci da visoku divljac lovim sa karabinom cal. 7/64 (divlju svinju,srnu,i srdaca) i zelju imam kupit poluatomatski karabin koji bi mi sluzio za lov iz ceke te za standat na hajkama te taj stari bi sa vremenom i prodao dok se malo ne priviknem na novi.EEEEE sad volio bih da mi se javi netko ko ima malo iskustva i jako bi bio zahvalan,buduci da bi meta za gadjat ponekad bila i malo preko 200 m.mada rjetko al nikad se nezna s obzirom da je teren takav kakv je,koji KALIBAR buduci da je malo veca daljina izabrat i koji poluautomat a volio bi Browning ili Benelli
Predstavljanje loše molim te ime i prezime....Pozdrav HS-2000