rođen sam u sesvetama 1958 godine, lovac sam postao 1984 g. u dugom selu. član sam lovačke udruge naretak iz hrvatske kostajnice. u svom lovačkom vijeku imao sam svakakvog oružja s kojim sam uglavnom bio zadovoljan. zagovornik sam stava da nema lošeg oružja samo je stvar prilagodbe osobe koja ga koristi da ono bude ok. zadnjih godinu dana koristim oružje istočnog porijekla (rusko) i to bokerica toz cal 12/12, jednocjevna sačmarica hunor cal. 16 kokotara (stara oko 100 god., kupljena u budimpešti u lovačkom muzeju za 27 dem, karabin iž 18 cal. 30-06 i 223, imam i pumpericu maverik koje bi se rado riješio (zamjenio za mk 22 lr ili pištolj cz m88 sal 9 para). za lov koristim ladu nivu. što se tiče divljači tj. trofeja imam ocijenjene dvoje kljove vepra i rogove srnjaka. ostalo nije bilo za ocjenjivanje. sa sadašnjim oružjem sam zadovoljan, koristim streljivo ppu,norma i rws sve oko 13 grama (nisam vidio razlike kod odstrela divlje svinje). toliko za sada, nisam baš vičan ovakovom načinu komuniciranja pa molim da to uvažite, dobra kob