Štovani posjetitelji foruma,
predstavit ću se u nekoliko rečenica obzirom da sam upozoren da je to običaj na ovom forumu, a ja se svakako želim pridržavati dobrih običaja.
Pripremam se za polaganje lovačkog ispita koje se nadam obaviti slijedeći mjesec. Umirovljeni sam časnik Hrvatske vojske, Predsjednik Hrvatskog časničkog zbora Grada Rijeke, Predsjednik Streljačkog saveza Grada Rijeke i Voditelj strelišta na Drenovi. Dugogodišnji sam strijelac, instruktor za vatreno oružje i streljački trener, pišem za časopise koji se bave problematikom oružja i streljačkih disciplina, za časopis "Hrvatski vojnik" i "Meta" i sl. Jeadn od osnovnih motiva koji me potakao da se učlanim na ovaj forum je mogućnost da o streljaštvu, oružju i sličnim temama obavijestim korisnike foruma, da o mogućnostima korištenja strelišta i sudjelovanja lovaca na streljačkim natjecanjima progovorim direktno onima koji bi mogli biti za takve aktivnosti zainteresirani.
U svom, dosada jedinom postu, je i obavijest o takvom jednom natjecanju. Toliko vezano za predstavljane prvi put. Srdačan pozdrav, pripravan sam odgovoriti na sva pitanja, io s poštovanjem.
Wagner