Ucho je odradio prvi lov na patke, 2 odstrijeljene, 2 aporta.Za nagradu, već mu se kuha veprovina odstrijeljena sinoč. Bio mu je to prvi lov na patke.Za otvorenje racarije dovoljno. Svatko jednu.
O ishrani lovačkih pasa napisane su čitave studije i mnogobrojne knjige. Ja imam pointera i isti je jako osjetljiv na ishranu. Npr. Amerikanci nikako ne preporučavaju pointeru davanje goveđeg mesa.Svakako je psu najbolje davati svježu hranu. Ipak neznam za sirovo meso to veterinari ne preporučavaju. Dobro uhranjeni psi se poznaju po boji dlake izgledu i velikoj radnoj energiji a loše hranjeni psi imaju sve suprotno od navedenog. Smatram da se ovdje dobro držati uputa stručnjaka
Citat: perop - 01. 09. 2008. 13:59:16O ishrani lovačkih pasa napisane su čitave studije i mnogobrojne knjige. Ja imam pointera i isti je jako osjetljiv na ishranu. Npr. Amerikanci nikako ne preporučavaju pointeru davanje goveđeg mesa.Svakako je psu najbolje davati svježu hranu. Ipak neznam za sirovo meso to veterinari ne preporučavaju. Dobro uhranjeni psi se poznaju po boji dlake izgledu i velikoj radnoj energiji a loše hranjeni psi imaju sve suprotno od navedenog. Smatram da se ovdje dobro držati uputa stručnjakakolega ja sam strucnjak! :laugh:a ti se drzi koga god zelis! :laugh:evo ovo su slike moje kuje jessy slikane prosli tjedan! pa si pogledaj malo dlaku i fizicki izgled!http://weimaraner-hr.com/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=46 ima jos tu slika u galeriji! ali nisu sve od mojih pasa! ovaj sta sam ti stavio link to je moja kuja! ja kad imam dam joj sirovo ,nedajem svaki dan!