Ma nisam mogao nigdje na brzinu naći poštene čizme pa sam uzeo u Borovu, cijena 380 kuna... imao sam ih tri lova, vratim se kući, izujem ih i evo dvije pukotine/porezotine sa strane... a još mi teta u Borovu kaže: "e sad ćeš biti miran barem 5 godina"... mislih si, jeah, to ćemo još vidit... tako je i bilo... Mada u to kratko vrijeme ni nisam bio previše zadovoljan njima, razlog: pretjerano široke i noga se užasno znoji u njima... Kad hodaš je ok, ali kad staneš, smrt... Kako pod rukom imam samo te Borovo, odlučio sam isprobati te LP, pa ako izdrže par lovova koliko se još ide ja zadovoljan... a za jesen će se pribaviti nešto kvalitetnije... Pozdrav!!!HunterDon
Stvarno ponekad mi dođe da plačem jer uvijek je teško naći moj broj 50 gumenih čizama. Ali stvarno se pripremam za jedne gumene naručiti u Borovu pa šta bude nek bude, da i ja dobijem taj osjećaj kako je to u gumenjacima, hodati po mokroj slavoniji...
Eto, a da si odma kupio najjeftinije aigle ili lechameau (oko 500kn) trajale bi ti godinama,bile udobnije i ljepše, a platio bi sve skupa manje
Citat: almir - 06. 01. 2010. 18:57:17neznam koliko puta sam držao čizme od 100€ u rukama i razmišljao da ili neKo da se ženim i jednom slučajno bio u Metrou u Grazu i vidim zelene čizme za 10€ mislim uzet ču šta me koštaEvo sad su 3 sezone i još su ko noveNikad mi nije bilo jasno šta ima koštat 100 pa i 300€ u čizmama lovim 13 god.. i svasta sam probao. čizma od 10 eura nema sta parirati ovima od 100 ili vise, ne samo zbog cijene,vec puno drugih elemenata1. udobonost- jeftine čizme niti ergonomski niti kvalitetom đona (koji je meni bitan) nemogu parirati skupljim čizmama2. nije istina da s čizmama nemožete u pogon.. i u kupine, ja to radim vec trecu sezonu...3. toplinska izolacija.. neda mi se sad slikati da vidite kako izgleda moja gumena čizma nakon današnjeg pogona..i za kraj da predstavim moje čizme :)http://www.lacrossefootwear.com/product/recreation/hunting/alphaburly+sport+hunting+boots.do
neznam koliko puta sam držao čizme od 100€ u rukama i razmišljao da ili neKo da se ženim i jednom slučajno bio u Metrou u Grazu i vidim zelene čizme za 10€ mislim uzet ču šta me koštaEvo sad su 3 sezone i još su ko noveNikad mi nije bilo jasno šta ima koštat 100 pa i 300€ u čizmama