Baki
.. Mislim da češ se nauživati sa tim strojem jer ja sam ga vozi 5 g i sa njim sam doživio nezaboravna druženja..
Isuzu Troper 2,8 benz potrošnja 10 l 4x4 15 l max .
mislim da je bila zima 2001 ili 2002 g 70 cm snjega na zapuhima i do 1m ..
Kavica ujutro v birtiji i padne oklada za gajbu pive u lovište do nasipa ca 1 km i nazad ..
silazak sa glavne ceste možete si misliti koliko je bilo nabacano snjega od ralica ..
Prvi udar i probijam nanos po gasu tada su te k svatili da je gajba izgubljena snjega po šajbi da brisaći nemogu brisati ali se tropek neda dolazim na čistinu nanosi i do metra ali nema stajanja preko pruge i dalje po gasu došli do nasipa na nasip i pitam ih ako možejoš za gajbu i po nasipu se vračamo u birtiju ,, to je još 4 km do glavne ceste okolo ali odustaju od svega .
Idemo dalje visok vodostaj voda izišla u lovište i prognoze govore da če biti velike poplave uzimamo prikolicu i čamac i odlazimo u lovište ali problem nemožemo po cesti do duboke vode sa čamcem jer poslije jedne nižale je opet uzvišeni teren i nemožemo se voziti sa čamcem zato po cesti preko vode .
Kad sam krenuo nisam znao koja je dubina ali je đip sve poskakivao naravno u 1 brzini a prijatelj je kroz prozor izišao van da sa krova govori kuda odprilike moram voziti . bljeda lica su nam bila jer smo znali ako stanem sam nas čamac spašava a auto kad se povuče voda .
Auto je vodu na mjestima gurao po haubi tako da je odprilike bila nekih 10 cm ok kvaka na vratima.
Prošli spasili 4 srne i završili akciju ali natrag kad smo išli voda je za 5 cm bila viša.I po ovakvom snjegu i ovakvoj vodi neki samo mogu sanjati da se voze
.