Forum LOVAC
Lovstvo => Lovstvo => Lovački sajmovi => Autor teme: kalnik - 12. 01. 2010. 00:16:47
-
Lijep pozdrav svim forumašima. Jel ima netko informaciju o sajmu u Salzburgu u veljači 2010? Ajde Harry P d4
-
Lp!
http://www.hohejagd.at/ (http://www.hohejagd.at/)
Lovski zdravo
Janez L
-
Kao što je već napisano na službenim stranicama spomenuti Sajam će se održati u vremenu od 25. 02. do 28. 02. 2010. godine.
Radno vrijeme u Četvrtak, Petak i Subotu je od 09,00-18,00 sati, a na dan zatvaranja u Nedjelju je od 09,00 do 17,00 sati.
Na prošlogodišnjem sajmu je bilo oko 30 000 posjetitelja te je prema statistikama svaki 3. posjetitelj bio iz inozemstva. Ove godine će biti još veći broj izlagača i prema procjenama se očekuje još veći broj posjetitelja u odnosu na prošlu godinu.
Kao i svake godine biti će mnoštvo demonstracija, od demonstriranja vabljena divljači do off-road vožnji sa terenskim vozilima.
Isplati se otići i pogledati, a ako bude sreće možda se i sretnemo tamo gdje se dr.i i z10.
-
Ajmo lovci u Alpe na sajam. z14
-
Ajmo Dalmacija!
Ko ide?
-
Po pravilu z10 sam raspolozen za upoznavanje samo subotom!
Srescete me tamo kraj standova sa mladim promoterkama i dobrom klopom z14.
-
A mogli bi se i forumaši sastati negdje na sajmu, pa uz pivo malo izmjeniti iskustva i vidjeti tko je šta kupio.
zagi
-
A mogli bi se i forumaši sastati negdje na sajmu, pa uz pivo malo izmjeniti iskustva i vidjeti tko je šta kupio.
zagi
Ili svi busom iz Zg ranom zorom.
-
Što je forumaši, Salzburg je blizu, malo da se nađemo pa lagano uz pivo, laganje uz pečeni buncek itd.
Pa zar nitko neće malo u Austriju.
-
Što je forumaši, Salzburg je blizu, malo da se nađemo pa lagano uz pivo, laganje uz pečeni buncek itd.
Pa zar nitko neće malo u Austriju.
Dogovoriti ćemo se!
Meni se ide jer nisam još bio tamo te pretpostavljam da su naši spram toga jedna velika nula!!!
-
Ja idem 99.99%, d4 samo u kojoj "režiji" još se nezna ! teaa
-
Pozdrav kolege.Ja sam u medjelju na sajmu.Ko dolazi javite se da popijemo sauf skupa i koju probacimo.
-
Sajam je odlican, svakome bi preporucio necete pozaliti!
-
Ja sam u Salzburgu od petka do nedjelje, na sajmu u subotu. Ako tko od forumaša želi popiti pivo neka se javi. zagi
-
Ja idem sutra na sajam... Kako i gdje da se nađemo... z10 zagi rostilj
-
Ja idem sutra na sajam... Kako i gdje da se nađemo... z10 zagi rostilj
ti kupi kišobran i popni se na "berg".. i drekni... "svi zamnom" hao
-
Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov! d4 z10 d4 zagi d4 rostilj
-
Na sajmu je bilo fantastično... Sve kaj zanima porosječnog lovca na jednom mjestu i meni se jako svidjelo. Ako se ne varam, 15 paviljona samo opreme za lov! d4 z10 d4 zagi d4 rostilj
Neznam na kojem si ti sajmu bio, ali na onom u Salzburgu (na kojem sam ja bio d4) bilo je 6 paviljona (http://www.hohejagd.at/hj/2010/nt/download/Hallenplan.pdf (http://www.hohejagd.at/hj/2010/nt/download/Hallenplan.pdf)) sor
Sve drugo stoji ! zagi
-
Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona... hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...
-
Pa lijepo se vidi da sajam ima 15 paviljona... hao Stvarno ne znam koliko ih je bilo otvorenih jer sam 5 sati hodao i zujao ko Alica u zemlji čudesa, stvarno ne znam koliko ih je bilo otvoreno...
Pa sto onda dezinformiras s brojem 15 ili je to zbog kratkog koraka pa ti se sve cini vecim.
-
Ja kad sam mali, meni se sve čini veliko... d4 z10 z1 zagi ref
-
de ti neke slike stavi...
-
Bude DARK, on je više slikao...
-
reko sam da ti postaviš svoje !!
-
Bude DARK, on je više slikao...
Koje da slike postavim kada prvi paviljon se sijećam u drugom smo zapeli na šanku s zgodnim austrijankama i tu je razgledavanju došo kraj.....
-
E pa stavi te slike sa šanka... z10 zagi z10 zagi
-
E pa stavi te slike sa šanka... z10 zagi z10 zagi
Pusti čovjeka, upravo radi foto shop, tako da i ženi pokaže gdje je bio. A i nije čudno da brkati Austrijanci nose haljine hao hao
-
hao hao hao hao hao postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... hao hao hao...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... hao hao
-
hao hao hao hao hao postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... hao hao hao...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... hao hao
Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?
Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. hao hao
-
Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. hao hao
srećom nemam još ženu...još sam mlad...uživam dok mogu...jasnije?
-
Ma OK ! d4 d4
To je bila samo jedna mala šala. sor
-
Ma OK ! d4 d4
To je bila samo jedna mala šala. sor
ma ok nema frke zagi
-
Dečki, jel imala firma Roessler svoj štand sa lovačkim karabinima? Baš bi ih nešto priupito z5
-
Dajte ljudi pišite o dojmovima i stavljajte slike. Meni je drago što Dark nema ženu jer nije ni sam svjestan koliko je sretan i pustite ga da u svome blagostanju uživa.
-
Dajte ljudi pišite o dojmovima i stavljajte slike. Meni je drago što Dark nema ženu jer nije ni sam svjestan koliko je sretan i pustite ga da u svome blagostanju uživa.
zagi zagi zagi
evo slika.....
-
Ovdje smo se najviše nagledali i ovo nas je najviše fasciniralo na cijelom sajmu
-
evo još
-
ljeto čuvanje usjeva...zakon
-
.
-
opet smo se vratili...dean nas je nagovorio...jedva
-
E tako se to radi d4 Vidim da je i zanimljivih suvenirčića bilo iznad šanka.
-
ma koja je ovo tetovaža...? Tko pogodi dobije nagradu...
...i to cijelu tetovažu koja ide dosta nisko.....
-
nitko neće pogoditi...onda nema...
-
tetovaža bi bila neka aždaj napada irokeza ili dlakavu zvjer bl
-
Dečki -malo sam vam zavidan ,ali nisam mogel iči,propal je jedan dogovor,čovac je odustal-ali bolje da nisam bil tam,sigurno bolje.Pozdrav vama koji ste bili -DEDA M.... z14
-
jebem ti fakultet i obranu diplomskog...jaoooooo
-
ma koja je ovo tetovaža...? Tko pogodi dobije nagradu...
...i to cijelu tetovažu koja ide dosta nisko.....
I tata bi sine.
Ove godine preskocih sajam!
-
Osim ovih birtijaških veselja, jel bilo šta zanimljivo u lovačkom smislu?
-
Ovu "tetovažu" neću prežaliti. pccrazy
DARK,uživaj u slobodi dok traje.
Nadam se da ste razmjenili brojeve ili mailove,pa će tetovaža navratiti u naše krajeve na ljetovanje.
-
Ej Dark, čovječe ovi austrijanci ne da nemaju brkove nego ono malo dlačica šta imaju nije za složiti jedan ukras na šeširu. Sinko, ako nisi oženjen, nek mi admini oproste (u zadnje vrijeme ima ionako previše frke na forumu), ali zajebi lov i drži se šanka. Za lov će biti vremena dok ovo šta je za šankom z11.
Pozdrav
-
tomek, tava ti dobro veli, ali ne treba tebe učiti. . . .
-
Poslije ovih slika i opisa sajma stvarno se nema sta vise dodati.
-
tomek, tava ti dobro veli, ali ne treba tebe učiti. . . .
vladop cijeli život se uči....
idemo 11.3 u Nunrberg na 3 dana...
-
Osim ovih birtijaških veselja, jel bilo šta zanimljivo u lovačkom smislu?
Shandi, ove godine si mogao kupiti lovačke opreme sa 70%-tnim popustom
npr. čizme koje su prošle godine na popustu koštale 110-120 € sad si ih mogao kupiti za 45 €
Treba samo pustiti dečke dok se skinu sa austrijanki pa će onda početi o sporednim sajamskim stvarima
-
kako uci na taj sajam ... koliko ja vidim samo za prodavace oruzja i sl. za lovce 0 bodova ... kak bi se moglo tu zmuljati??
-
moraš imati neku firmu tamo koja izlaže pa da ti pošalje ulaznicu ili ti imaš pa zatražiš, ili netko od frendova ti ima
-
kako uci na taj sajam ... koliko ja vidim samo za prodavace oruzja i sl. za lovce 0 bodova ... kak bi se moglo tu zmuljati??
Nije ( ččč?) problem ući na sajam, puno je veći problem kaj si ne moreš nikaj kupiti. paci
PS
Striktno je zabranjena prodaja u krugu sajma. Nije ni čudno budući da je sajam namijenjen samo trgovcima i proizvođačima opreme za lov itd. sor
-
Hmm šteta d4
-
Nije ( ččč?) problem ući na sajam, puno je veći problem kaj si ne moreš nikaj kupiti. paci
PS
Striktno je zabranjena prodaja u krugu sajma. Nije ni čudno budući da je sajam namijenjen samo trgovcima i proizvođačima opreme za lov itd. sor
...ali uvijek postoje trgovci koji će ti rado prodati pogotovo zadnji dan,...
-
Evo jednog od mnogobrojnih obavijesti sa prošlogodišnje IWA-e paci paci