Citat: OldHunter - 01. 03. 2010. 14:57:05Citat: DARK - 01. 03. 2010. 14:53:34 postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... ...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. srećom nemam još ženu...još sam mlad...uživam dok mogu...jasnije?
Citat: DARK - 01. 03. 2010. 14:53:34 postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... ...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala.
postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... ...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate....
Citat: DARK - 01. 03. 2010. 15:05:19Citat: OldHunter - 01. 03. 2010. 14:57:05Citat: DARK - 01. 03. 2010. 14:53:34 postaviti ću kada dođem doma s posla navećer pa ćete vidjeti te "brkate " austijance..... ...srećom pa nemam ženu pa nemam se kome opravdavati kao vi koji imate.... Oprosti, ali ono "srećom pa nemam ženu" mi nije baš previše jasno ?Naime, to bi se dalo tumačiti na više načina, a mislim da se večina tih načina tebi nebi dopala. srećom nemam još ženu...još sam mlad...uživam dok mogu...jasnije? Ma OK ! To je bila samo jedna mala šala.
Dajte ljudi pišite o dojmovima i stavljajte slike. Meni je drago što Dark nema ženu jer nije ni sam svjestan koliko je sretan i pustite ga da u svome blagostanju uživa.