E sad mi je već stvarno dosta, neka kaže tko i zašto mi je ovdje pobrisao post i što je to pisalo da ga je trebalo izbrisat!!!!!!!!!!
Ja sam obrisao... penjali ste se na Jele i na Borke... pa ako nastavite... slobodno je ja prebacim u ZAFRKANCIJE...
Dragi moj Nikola,
u onom mom postu niti sam se penjao na Jelke ili Borke nego sam lijepo napisao da bi se sklonio ispod jele. Napisao sam jele malim slovom što po hrvatskom pravopisu znaći da je opća imenica a ne vlastita koje se piše velikim početnim slovom, pa iz toga proizlazi da sam se sklonio ispod drveta a ne da sam se penjao po Jeli kao ženi (nažalost).
Meni ovo nije prvi puta da mi se brišu postovi i nema problema ako svi moramo biti ozbiljni i bez ikakve doze humora pisat u svojim postovima - OK. Samo neka onda budu isti kriteriji prema svima.
Također mi je nedavno tema preseljena koja se ticala lova na srndaća u zafrkanciju forumaša gdje i danas možeš pročitat da je forumaši i nisu baš tako shvatili! Ja znam zašto si je preselio i istina da sam je postavio kao zafrkanciju ali to samo zato da vidim kako bi tko odreagirao i kakvi će biti komentari.
I sam znaš da ovo nije post-diplomski rad na FER-u nego forum više od tisuću kolega lovaca koji su uvijek spremni na šalu. Ako bi se držali čiste tematike i kvalitete tekstova onda bi trebalo pobrisat više od 70% postova.
Ja sam preko ovog foruma imao čast upoznati nekoliko forumaša koji su mi vrlo dragi dečki uključujući i tebe, i ovo pišem ne zato da se sad ja nešto pravim pametan i zabranjujem brisati svoje postove, nego zato da ti kažem da treba imat iste kriterije prema svima, smanjit brisanje na najmanju moguću mjeru (po mogučnosti ga izbacit) i poštivati tuđi rad bez obzira kakav on beznačajan bio!
Ovo sam napisao kao kritiku i nadam se da ćeš je tako i shvatiti ili kak bi reko Sky:" Kritiku shvaćam konstruktivno ... "
Pozdrav iz lijepe Varoši!